...

Jeroen Verdick scoort met padel-filmpje op TikTok

Jeroen Verdick scoort met padel-filmpje

Jeroen Verdick scoort met padel-filmpje op TikTok. Kempense stand-upcomedian Jeroen Verdick behaalt zijn eerste TikTok-hit met een filmpje waarin hij subliem lacht temidden van de sporthype ‘padel’ werd op een paar dagen tijd al bijna 400.000 keer bekeken. Het padel-fragment van de ‘Hoe zal ik het zeggen?’-copresentator komt uit de 3de eindejaarsconference (#Eindejaars) van Bert Gabriëls. Naast zingende krant Johnny Trash, treedt Jeroen ook op als trendwatcher in de show, die dit weekend opnieuw van start gaat in de Vlaamse Schouwburgen, en tot eind februari goed zijn voor ruim 50 voorstellingen. Dit najaar brengt Jeroen Verdick “Alleen”, zijn eerste solo theatervoorstelling.

Jeroen Verdick

Meer dan 26.000 keer geliked

Het is pas zijn derde TikTok-filmpje, dit keer over Padel. Kempense stand-upcomedian Jeroen Verdick, vooral bekend van het tv-programma “Is er een dokter in de zaal?” en “Hoe zal ik het zeggen?”,een dikke hit te pakken. Binnen enkele dagen bereikte Jeroens hilarische commentaar bijna 400.000 TikTokers, werd het meer dan 26.000 keer geliked, bijna 6.000 keer gedeeld en kreeg het positieve recensies van meer dan 300 mensen “Ongelooflijk. Ik was persoonlijk verbaasd over de impact van deze video,” begint Jeroen. Jeroen sluit zich aan bij stand-upcomedian Bert Gabriëls en zingende krant Johnny Trash als trendwatcher op de 3de #Eindejaars(conference), waarin dit padel-verhaal één van de blikvangers is.

#Eindejaars in Overijse

“De afgelopen weken heb ik van het publiek gemerkt dat ze mijn interpretatie van padel erg leuk vinden. Laten we zeggen dat dit sportblok grappig is (lacht). Ook door de fans van Niels Destadsbader. Die vinden het okay dat ik hun idool betrek in de voorstelling. Niels is niet alleen een fervente padelspeler, onlangs kwam hij ook nog in het nieuws als investeerder in padelterreinen. Vraag maar aan Berlaar, waar veel bomen worden gekapt (lacht). Ja, zoiets kan ik echt niet laten liggen hé.” Na een korte onderbreking door nieuwe coronamaatregelen hervatten Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick dit weekend hun derde #Eindejaars in Overijse.

Publiek niet nog eens teleurstellen

Radio 1 en de uitzendingen op de regionale tv-zenders hebben de publieke belangstelling aangewakkerd. Ook op Streamz en in de theaterzaal willen mensen de volledige versie meemaken. Daarom zijn we blij dat we vanaf dit weekend de voorstelling opnieuw kunnen spelen voor het publiek. Ook al is het niet echt winstgevend, we zijn tijdgebonden vanwege de actualiteit. We hebben er vooraf veel energie in gestoken, na de verplichte studio van vorig jaar, willen we ons publiek niet nog eens teleurstellen. Ook in deze tijden hebben mensen behoefte aan humor en momenten om te lachen. #Eindejaars3 is trouwens de enige show die niets met corona te maken heeft.

Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick (2022)

“Aleen”, is mijn eerste solo theatertour

We lachten alleen om de maatregelen, maar legden het in een paar minuten uit (lacht), waardoor het voor iedereen meteen duidelijk was. We spelen tot eind februari. Wie in de stemming is moet maar komen kijken, want er zijn hier en daar kaartjes. Afgezien van #Eindejaars3, ligt mijn focus dit jaar vooral op “Aleen”, mijn eerste solo theatertour. De zaalprogrammatoren zijn alvast enthousiast. Nu kan het publiek het vanaf het najaar in de zalen ontdekken. Spannend, maar ik heb er nu al heel veel zin in! ’, aldus Jeroen Verdick.

Informatie en speeldata van de 3de #Eindejaars van Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick vind je op www.bertgabriels.be. Meer informatie over Jeroen Verdick vind je op https://www.pretpraters.be/artiesten/jeroen-verdick.