...

Klaar Hammenecker komt zaterdag naar Den Olifant

Klaar Hammenecker komt naar Antwerpen

klaar-hammeneckerkomt zaterdag naar Den Olifant voor de voorstelling van het boek “50 keer durven”  en een exclusieve ’50 keer durven’-workshop! Via een exclusief seminarie zal kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker op zaterdag 27 november 2021 officieel haar nieuwste groeiboek “50 keer durven” voorstellen in de befaamde Antwerpse speelgoed- en boekhandel In Den Olifant. “Met de komst van Sinterklaas hebben we meer plezier in onze winkel, en de ontvangst van Klaar zal een extra boost geven aan de zaterdagmiddag. Dit is inderdaad de eerste keer dat we een auteur in onze boekenhoek gaan ontvangen.

Interactieve seminarie op een tapijt

Ze linkt ook meteen het interactieve seminarie op een tapijt, coronaproof, geeft Klaar uitleg bij haar nieuwste groeiboek ’50 keer durven’ (adviesleeftijd vanaf 6 jaar), waarna ze het persoonlijk gaat signeren. De toespraak duurt een half uur, volledig gratis aanmelden kan vooraf via 50keerdurven@gmail.com of ter plaatse De eerste bijeenkomst begint om 15.00 uur en biedt plaats aan ongeveer 15 deelnemers. Bij een grote opkomst gaan we om 16u00 en 17u00 verder”, zegt zaakvoerster Nele Vekemans van In Den Olifant. In navolging van “Wat Elk Kind Nodig Heeft” en het succesvolle boek van Lio kleuterboeken, gebruikt kinderpsycholoog en auteur Klaar Hammenecker “50 keer durven” om het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten.

Klaar Hammenecker

50 dingen die kinderen kunnen proberen

Alles wat je doet en durft te doen, geeft je vertrouwen. In dit boek vind je 50 dingen die kinderen kunnen proberen. Dit is een ideaal boek voor kinderen en jongeren die nieuwe dingen willen leren, maar niet weten hoe ze moeten beginnen. Het geldt ook voor manieren voor (grootouders) kinderen die een manier zoeken om hun angsten te ondersteunen, in plaats van ze te pushen of te beïnvloeden. ” 50 keer durven” combineert 50 originele uitdagingen met praktische vaardigheden, interessante weetjes, aanvullende opdrachten en psychologisch bewezen suggesties. Het begrip ‘helpende gedachten’ vind je in Klaar’s nieuwste boek en zaterdag wordt de categorie ‘warme dingen’ in de praktijk gebracht.

Foto’s: House Of Entertainment.

Klaar Hammenecker boek 50 keer durven

Meer info over deze actie vind je ook op sociale media van In Den Olifant.