...

Corona scheidt zanger Boris van der Ham

Corona scheidt zanger Boris van der Ham van kinderen

Corona scheidt zanger Boris van der Ham van zijn kinderen in Nieuw-Zeeland. Boris van der Ham is een Nederlandse zanger, acteur en vader van twee geweldige kinderen. Een paar maanden geleden gingen zijn kinderen naar Nieuw-Zeeland om een ​​jaar bij hun moeder te gaan wonen. Boris, het vrouwenstel en hun kinderen staan ​​heel close met elkaar en wonen dicht bij elkaar. Beide moeders begonnen een jaar geleden in Nieuw-Zeeland te werken. “Natuurlijk zijn de kinderen daar ook. Ik denk dat dit een geweldige kans voor hen is om wat tijd in het buitenland door te brengen en meer van de wereld te ontdekken.

Corona beslist er anders over

Ik dacht bij mezelf: “ik vlieg er dan eens heen voor een maand om hen te bezoeken”. Helaas heeft COVID-19 er anders over beslist. De beperkingen in Nieuw-Zeeland zijn erg streng. Het is niet duidelijk wanneer ik daar terecht kan. Zo kwam ik op het idee om dit nummer te schrijven. In “Onderweg Naar Jou” droomde ik hardop hoe het zou zijn om mijn kinderen na zo’n lange tijd weer te knuffelen. Het is een optimistisch nummer geworden met een positieve sfeer. Muziek kan de harten van mensen openen en complexe thema’s en diepe emoties onthullen.

Corona

Ik wil iedereen kunnen bereiken die iemand mist

Ik wil iedereen kunnen bereiken die iemand mist, op korte of lange termijn”, aldus Boris. Naast zangers is Boris ook acteur. In 1998 studeerde hij af aan de Toneelschool Maastricht. Hij was te zien in vele toneelvoorstellingen en musicals en ook in  in de tv-series “Smeris” en “Flikken Maastricht”. Daarnaast heeft hij net een try-outs gedaan voor zijn eigen theatertour en zal hij naast covers ook nieuwe en zelfgeschreven nummers spelen. De tour gaat volgend jaar in Nederland in première.

‘Onderweg Naar Jou’, de nieuwe single van Boris van der Ham, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.