...

Paul, Belle en Gene te gast op het laatste concert van Rob de Nijs

Paul Michiels, Belle Perez en Gene Thomas zijn ook gast

Paul Michiels, Belle Perez en Gene Thomas zijn op 21 november te gast op het laatste concert van Rob de Nijs in het Sportpaleis. Anderhalf jaar later dan oorspronkelijk gepland, maar zondag 21 november 2021 neemt Rob de Nijs afscheid van Vlaanderen tijdens het concert “t Is Mooi Geweest” in het Sportpaleis in Antwerpen. Na een carrière van meer dan 60 jaar gaat de man met klassiekers als ‘Malle Babbe’, ‘Het werd zomer’, ‘Ritme van de regen’ en nog tientallen hits, alles nog eens uit de kast halen voor een onvergetelijke feestavond. Naast het optreden van Rob begeleidt zijn liveband ook enkele verrassende gastartiesten, waaronder Eva De Roovere, Günther Neefs en Jan Smit.

Paul Michiels

Dit wordt een feestelijke avond

De gastenlijst wordt alsmaar groter omdat Paul Michels, Bell Perez en Gene Thomas die avond ook Rob in de muzikale bloemetjes willen zetten met een van hun eigen versies van Robs grootste successen. De belangstelling voor Robs eerste en meteen zijn laatste Sportpaleisconcert  in de Vlaamse regio is bijzonder groot. “Dit wordt een feestelijke avond, niet alleen voor zijn vele fans, maar ook voor alle liefhebbers van Nederlandse muziek. Het publiek, gastartiesten en Rob zullen straks een bijzondere chemische reactie en Ongelooflijke energie hebben”, klonk Robs entourage.

Nog steeds kippenvel

Tickets voor dit concert zijn te bestellen via www.ticketkopen.eu. Acht jaar geleden zat Paul Michiels er al bij in een overvolle Lotto Arena, waar Rob de Nijs zijn 70e verjaardag vierde. “Door de uitnodiging van Rob aan mij voel ik me erg gecharmeerd. Ik herinner me nog goed hoe we vroeger samen ‘ontmoetingen’ brachten. Toen stond het publiek op en applaudisseerde een paar minuten lang voor ons. Als we eraan denken, krijgen we nog steeds kippenvel. Het is natuurlijk een grote eer om weer te gast te zijn bij Robs afscheidsconcert in het Antwerpse Sportpaleis.

Alle gasten hebben bewondering voor Rob

De Rob-nummers die ik deze keer ga zingen laat ik aan mezelf over”, zei Paul Michiels geheimzinnig. Paul maakte zeker geen geheim van zijn bewondering voor Rob. “Integendeel. Van jongs af aan zie ik Rob de Nijs als een hoogtepunt van mijn muzikale smaak. Met “Ritme van de regen”, een van zijn eerste succesvolle werken, vind ik zijn stem al erg goed. Vooral. Zijn mooie carrière zal niet liegen: hij is een echte topzanger, die er altijd in geslaagd is om zijn publiek te verrassen met bijzondere nummers. Rob de Nijs is voor Belle Perez al jaren een vaste waarde op de Nederlandse muziekscene.

Belle Perez (6)

Mooie, expressieve en pakkende teksten

“Met mooie, expressieve en pakkende teksten weet hij altijd op de een of andere manier indruk te maken op iedereen. Ik heb Rob vaak ontmoet, we delen regelmatig een festivalpodium. Hij is een echte heer: “Vriendelijk, attent, en hij is absoluut top in de muziek”. Net als mijn collega’s vind ik het geweldig dat ik kleur en inhoud kan geven aan dit bijzondere concert. Ik kijk er enorm naar uit om niet alleen weer naar het Sportpaleis te kunnen gaan, maar ook om te kijken naar de reacties van het publiek en Rob.

Handmatig opschrijven van alle Rob de Nijs-hits

De muzikanten zullen waarschijnlijk wat Spaanse invloeden aan mijn lied toevoegen. Wie weet (lacht).” “Ik ben begonnen met het handmatig opschrijven van alle Rob de Nijs-hits waar ik uit kon kiezen, maar ben daar snel mee gestopt. De liedjes die deze man in zijn leven bij elkaar heeft gezongen zijn ongelooflijk. Naast de bekende liedjes is het belangrijkste die verborgen muzikale schatten. Ik heb nog een gezonde selectiedruk, maar tegen de 21e komt het wel goed”, zegt Gene Thomas geamuseerd.

Paul, Belle en Gene te gast op het laatste concert van Rob de Nijs - Gene Thomas

Foto’s: House Of Entertainment

Rob de Nijs ‘’t Is Mooi Geweest’ vindt plaats op zondag 21 november 2021 om 20u00 in het Antwerpse Sportpaleis. Rob zingt er, begeleid door liveband, zijn grootste hits en verwelkomt op het podium gastartiesten Eva De Roovere, Günther Neefs, Jan Smit, Paul Michiels, Belle Perez en Gene Thomas. Tickets vanaf 49 euro (inclusief reservatiekosten). Vanaf 11 personen zijn de groepsvoorwaarden van toepassing. Tickets en info: www.ticketkopen.eu.

Het ’t is Mooi Geweest’-concert van Rob de Nijs is een organisatie van House of Entertainment.

Paul, Belle en Gene te gast op het laatste concert van Rob de Nijs - Aankondiging concert R.D.Nijs T is Mooi Geweest