...

Nick Cave en Warren Ellis samen in Stadsschouwburg Antwerpen

Nick Cave en Warren Ellis samen

Nick Cave en Warren Ellis op 19 oktober samen in Stadsschouwburg Antwerpen. Nick Cave en Warren Ellis staan ​​dinsdag 19 oktober in de Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets voor hun gezamenlijke concert gaan op vrijdag 24 september om 10.00 uur in de verkoop. Nadat het veelgeprezen album “CARNAGE” was uitgebracht, toerden Cave en Ellis voor het eerst samen als duo. Ze houden momenteel 24 concerten in het Verenigd Koninkrijk.

Nick Cave en Warren Ellis

Creatieve chemie van Cave en Ellis

Hoewel ze samen de originele soundtrack hebben gecomponeerd en opgenomen, en Ellis lange tijd lid was van Bad Seeds, was “CARNAGE” slechts het eerste volledige album met nummers die door het duo werden uitgebracht. De creatieve chemie van Cave en Ellis is geworteld in hun lange geschiedenis van samen en individueel muziek maken. Hun paden ontmoetten elkaar voor het eerst in 1993, toen Ellis viool speelde op verschillende nummers op het Nick Cave & The Bad Seeds-album “Let Love In”, waarna hij als volwaardig lid bij de band kwam.

Foto: Sportpaleisgroup.be

Nick Cave en Warren Ellis spelen op dinsdag 19 oktober een concert in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets kosten 92,00; 80,50 en 63,25 euro. De ticketverkoop start op vrijdag 24 september om 10 uur.

Meer informatie: www.stadsschouwburg.be

Nick Cave & Warren Ellis live in de internationale pers

“Cave en Ellis in hun absoluut puurste en meest klassevolle vorm” NME ★★★★★

“De rauwe kracht van het materiaal en de diepgewortelde intensiteit van het optreden was bij vlagen adembenemend” The Telegraph ★★★★

“Een elegante start van hun eerste tournee als duo… magische show” The Times ★★★★