...

Elien Van Den Meersschaut, Finaliste Miss Fashion 2022

Elien Van Den Meersschaut Finaliste Miss Fashion 2022

Wie is Elien Van Den Meersschaut, Finaliste Miss Fashion 2022

Ik ben Elien Van Den Meersschaut, Finaliste Miss Fashion 2022, 26 jaar oud en afkomstig uit Zevergem (Oost-Vlaanderen). Op een avondje uit met enkele vriendinnen begonnen we te praten over Miss Fashion, toen heb ik me meteen ingeschreven voor de editie van 2022. Het leek me een supermooie ervaring om te mogen meemaken. Zowel om zelf meer te kunnen openbloeien als persoon en mezelf te ontdekken, maar ook om mezelf tot een hoger niveau te kunnen tillen.

Aangezien ik nu 26 jaar oud ben, was dit het laatste jaar dat ik nog kon deelnemen aan Miss Fashion. Dit was een kans die ik absoluut niet kon laten liggen en dan ook met beide handen heb gegrepen. Waarom ik voor deze missverkiezing heb gekozen en niet voor een andere?

Bij Miss Fashion draait het niet alleen om de uiterlijke schoonheid, maar ook om de persoon wie je vanbinnen bent. Dit aspect sprak me enorm hard aan. Deze zomer ga ik in mijn campagne voor Miss Fashion de organisatie van Pink Ribbon steunen, dit doe ik omdat in mijn familie mijn mama en oma genezen zijn van kanker. Daarom vind ik het dan ook heel belangrijk dat er onderzoek gedaan kan worden naar nieuwere technologieën. Ik steun deze actie door flowerboxen te verkopen. Wat kan je vinden in zo een box? Een steunkaart om mij te steunen in mijn Miss Fashion verhaal, alsook een strikje van Pink Ribbon. Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop wordt geschonken aan Pink Ribbon.

Elien Van Den Meersschaut