...

Parkies-concerten met nieuwe locaties en Koen Buyse

Parkies-concerten verlopen vlekkeloos en coronaproof

Parkies-concerten met nieuwe locaties en Koen Buyse schakelen een versnelling hoger. Aan de Belgische kust en Deinze was het de voorbije 3 weken droog, dus de organisatoren van de Parkies-concerten kunnen enkel tevreden zijn met de massale publieke opkomst, die coronaproof en vlekkeloos verloopt. Mensen hebben dit gemist en zijn uiteraard blij dat ze weer op een veilige en plezierige manier in hun eigen omgeving kunnen genieten van live muziek. Er is enthousiasme bij het publiek en de artiesten. “Met de steun van het Vlaams Bureau voor Toerisme en de lokale autoriteiten luiden we opnieuw 4 sterke weken in “aldus Jeffrey Vanhaeren namens de organisator VZW Divers.

Parkies (Koen Buyse)

Koen Buyse staat voor kwaliteit

De Parkies-concerten van deze week schakelen nog een versnelling hoger: op maandagavond geeft Koen Buyse zijn eerste optreden in Knokke-Heist (Scharpoord). Voor de excentrieke en charismatische frontman van Zornik (‘Love Affair’, ‘Scared of Yourself’) dit in het najaar uitverkocht reünieconcert speelt in de Brussels AB, komt hij naar het “grootste en kleinste festival” om op te warmen met een speciale set. Als geboren artiest en muzikant staat Koen Buyse voor kwaliteit. Hij weet heel goed met het publiek om te gaan, waardoor hij zichzelf altijd weet te overtreffen en elk optreden of concert een unieke persoonlijkheid geeft. Op maandagavond houdt Metejoor een Parkies-concert in het Baron Casier Park in Waregem.

Parkies

Uncle Phil in Park De Craene

Op dinsdagavond kun je Uncle Phil meepikken in De Haan (La Potinière). Koen Buyse opent de Parkies-concerten in Stadspark Torhout. Guy Swinnen en zijn muzikanten openen in het Romain De Vidts Park in Sint-Niklaas, en De Geest. (‘Als ik je ooit vergeet’, ‘Maan’) van frontman Geert Vanloffelt opent in Genk (Dieplaan). Sandra Kim was de eerste artieste die woensdagavond samen met haar muzikanten de Parkies-concertreeks opende in het Vilvoordse Maurits Duchéhof. Uncle Phil treed diezelfde avond op in Park De Craene en Koen Buyse geeft dan een uitverkocht concert in het Kaandelpark van Deinze. Donderdagavond geeft Sandra Kim een ​​Parkies-concert in het Beringse Park van Beverlo, en Gene Thomas sluit het concert van deze week af in het Middelkerkse Norandpark.

Door de beperkte capaciteit ben je verplicht vooraf te reserveren. Tickets kosten 4,5 euro per persoon, inclusief de administratieve kosten én een drankvoucher van 2,7 euro. De Parkies-concerten lopen tot 1 september en zijn deze zomer goed voor 59 optredens, verspreid over 11 locaties. Meer info over de artiesten, de locaties en speeldate vind je op  www.parkies.be.

Parkies 2021