...

Op zoek naar genot in een kopje?

Op zoek naar genot in een kopje koffie

Op zoek naar genot in een kopje?

Er is niks beters dan een heerlijk vers kopje koffie voor het werk of als deugddoende opkikker in de namiddag. Maar welke merken en aroma’s zijn er tegenwoordig allemaal? Wat ons betreft kan je dagelijks een heerlijke kop koffie zetten met de pads van Senseo. Wil je eens iets nieuws proberen? Dan is er altijd het iconische koffiemerk illy.

Philips Senseo Viva Café

Onze favoriete Senseo? De Philips Senseo Viva Café. We vertellen je graag waarom. Dit ontwerp heeft een afneembaar waterreservoir en stelt je in staat de hoogte van het uitschenkplateau aan te passen aan het kopje dat je eronder zet. Bij de aankoop moet je er rekening mee houden dat er twee verschillende modellen zijn. De eerste, de Spaanse produceert een koffie van ongeveer 60 milliliter. En de tweede, de Franse, die een grootte van 100 milliliter heeft, waardoor de koffie iets wateriger uit de koffie komt. De voordelen van deze machine? De koffie is klaar in minder dan een minuut en de machine is zeer gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kan je verschillende onderdelen zelfs in de vaatwasser steken.

Philips Senseo Quadrante

Een tweede plaats geven we maar al te graag aan de Philips Senseo Quadrante. Het ontwerp van de Quadrante is modern en super strak. Dit model heeft een tank van een liter en een verstelbare bak. Over de koffie die deze Senseo produceert zijn gebruikers erg tevreden. Het voordeel van deze machine is dat het erg hygiënisch is dankzij de uitneembare lekbak. Het is daarnaast ook erg eenvoudig op vlak van onderhoud en reiniging. Hiermee kan je snel en gemakkelijk één of twee kopjes koffie zetten.

De iperespresso van illy

Ben je Senseo intussen al goed gewoon en op zoek naar een nieuwe uitdagende smaak? Probeer dan zeker eens de iperespresso van illy. Hoewel de iperespresso niet voor alle budgetten gemaakt is, heeft het apparaat een zeer Italiaans en uitdagend ontwerp waar veel gebruikers zeer over te spreken zijn. De kwaliteit van de koffie is daarbovenop ook nog eens geweldig. De beste zelfs, volgens de Italianen. De smaak is gekenmerkt door een fluweelachtige textuur, het is romig en heeft een chocolade aroma met een pittige afdronk. Het voordeel van illy’s gepatenteerde iperespresso systeem is dat het voor een snel en heerlijk kopje espresso zorgt. Het heeft verder een goed ontworpen stoompijpje waarmee ook beginners respectabele cappuccino’s en… zelfs heerlijke lattes kunnen maken.