...

DJO met ‘Hou het vast

 

DJO houd het vast

DJO brengt nieuwe single ‘Hou het vast’: “Vroeg of laat komt het weer goed”. Na 3  succesvolle releases:’ Mijl om je heen’ en ‘De realiteit’, brengt ze haar nieuwe zomersingle ‘Hou het vast’ uit. Met deze single, die tijdens de eerste Lockdown uit haar pen vloeide, wil ze iedereen laten horen dat we ook in moeilijke tijden de positiviteit moeten blijven vasthouden, want “vroeg of laat komt het weer goed goed”.

DJO

Samen elke storm doorstaan

“‘Hou het vast’ is een snel nummer met een heerlijke zomervibe. Het voorbije jaar is voor ons allen een beproeving. Zo wordt er in de songtekst gereflecteerd op de negatieve en soms verwarrende gebeurtenissen in het leven, maar het lied draait uiteindelijk ook om “samen elke storm doorstaan”, zegt ze. DJO uit haar creativiteit in Songteksten schrijven en backingvocals inzingen voor zichzelf, maar ook voor tal van andere artiesten.

Nog een laatste final touch aan

Bij Artsoundstudios, de thuishaven van haar en haar partner Jean-Pierre Kerkhof, die trouwens de composities en Arrangementen voor zijn rekening neemt, is muziek dagdagelijkse kost. Op de Planning staat een compleet album dat zo goed als af is. Het is klaar om uit te brengen. “Er zullen een 11 tal songs opstaan​​, natuurlijk ook de nieuwe single ‘Hou het vast’ en de vorige 3 singles. De andere song zijn ook bijna volledig klaar, we voegen nog een laatste final touch aan”, besluit een enthousiasme DJO.

‘Hou het vast’, de nieuwe single van DJO, kan u vanaf nu beluisteren op alle grote streamingplatformen en ook op youtube.