...

Rolf Sanchez komt naar Antwerpen en Gent

Rolf Sanchez met ‘Mi Aventura’-theaterconcert

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez komt met ‘Mi Aventura’-theaterconcert in 2022 naar Antwerpen en Gent. Dankzij Rolf Sanchez wordt de lente van 2022 zeker warmer, want de “Latin King of Holland” van de hits “Más Más Más” en “Ven Ven” komt op vrijdag 22 april 2022 in Gent in het Capitool met zijn show “Mi Aventura”. Op zaterdag 23 april 2022 komt hij met “Mi Aventura” in de Elizabethzaal in Antwerpen. Het is de eerste keer dat Rolf Sanchez met zijn live band “Latin Society” naar Vlaanderen komt om deel te nemen aan 2 unieke concerten. Vanaf nu kan je tickets boeken op www.ticketkopen.eu of 070 / 345.345 (tot € 0,30 / Min).

Rolf Sanchez brengt prachtige Spaanse muziek

In juli wordt hij 30, maar tegelijkertijd is de carrière van Rolf Sanchez indrukwekkend. Rolf werd geboren in Dominica bij zijn moeder en Nederlandse vader, en hij wist van jongs af aan dat hij muziek wilde maken. Zijn eerste grote prestatie was in 2011, toen hij deelnam aan het vierde seizoen van het Nederlandse tv-programma “X Factor”. Hij won ook een platencontract en dat vanop de derde plaats. In hetzelfde jaar werd ook zijn eerste single “Ave Maria” uitgebracht. Twee jaar later verhuisde hij tijdelijk naar zijn tweede geboorteplaats, de Dominicaanse Republiek, waar hij zich beter kon concentreren op prachtige Spaanse muziek. Met “Por Si No Te Vuelvo A Ver” (wat “Als Ik Je Niet Meer Zie” ongeveer betekent) won hij zijn eerste hit op de 2015 “American Tropical Songs” billboard chart.

Rolf Sanchez kreeg onlangs een drievoudige platina-prijs

Na drie nummer 1- hits op dezelfde hitlijst en vele concerten in Midden- en Latijns-Amerika uitverkocht te zijn geweest, nam de zanger ook deel aan het tv-programma “Beste Zangers” (de Nederlandse versie van onze “liefde voor muziek”). Daar veroverde hij in 2019 de harten van alle Nederlanders ‘. Hij bracht samen met met Emma Heesters  het zwoele duet “Pa Olvidarte”. Nadat het nummer was uitgebracht, steeg het naar de hoogste top in de hitlijsten. Daar bereikte het de top vijf en dat binnen de drie weken. Het is nog steeds het hoogst genoteerde Nederlands / Spaanse nummer in de top 40, met de hoogste notering aller tijden. Dat nummer waarmee de carrière van Rolf Sanchez in een stroomversnelling kwam, is onlangs bekroond met een drievoudige platina-prijs.

Rolf stond 21 weken in onze Ultratop 50

Belle Perez merkte als eerste het talent van Rolf Sanchez in Vlaanderen op en bracht twee jaar geleden het duet “Qué Hay De Mal” uit met de sympathieke latin zanger. Dit nummer trok veel aandacht en werd Rolfs eerste plaats in de Belgische en Ultratop-hitlijsten. Rolf Sanchez bevestigde in zijn land met de gouden single “Como Tu” en brak afgelopen zomer voorgoed door in de lage landen. Zijn monsterhit “Más Más Más” stond op de eerste plaats in 8 hitlijsten met een Spotify-status van meer dan 32 miljoen streams. Ook in Vlaanderen stond Rolf 21 weken in onze Ultratop 50, en het is nog steeds een van de meest populaire en gestreamde nummers.

Rolf Sanchez

Rolf samen met zijn live-band

Dit geldt ook voor de zuiderse Latino-popvolger “Ven Ven”. Rolf Sanchez en componist en tekstschrijver John Ewbank creëerden samen Marco Borsato’s comebacknummer “Eén Moment”, waarin Sanchez verantwoordelijk was voor de productie van het Spaans-Nederlandse deeltje. De (pop) ster heeft de volgende belangrijke stap in zijn carrière gezet met zijn “Mi Aventura” -tournee, waarmee hij op vrijdag 22 april in Capitole Gent op zaterdag en op zondag 23 april 2022 te gast is in de Elisabethzaal in Antwerpen. Samen met zijn live-band zal hij straks een onvergetelijk optreden vol vlammende passie ten gehore brengen.

Rolf heeft er nu al zin in

“In Vlaanderen voel ik me altijd erg welkom, daarom ben ik zo graag bij jullie. Met deze twee unieke theaterconcerten zal het voor mij een van de eerste keren zijn dat ik het Vlaamse publiek ontmoet en leer kennen. Ik ben benieuwd hoe ze op mijn liedjes zullen reageren. Natuurlijk staan ​​”Más Más Más” en “Ven Ven” ook op de setlijst, net als mijn andere hits en enkele verrassende liedjes. Het wordt een mix van Nederlands, Spaans en Engels. Dit is de eerste keer dat we zo groots gaan uitpakken, het zal oogverblindend zijn. Ik heb er nu al zin in! “, aldus de momenteel grootste en meest succesvolle Nederlandse Latino-artiest.

Foto: House Of Entertainment

De ‘Mi Aventura’-theaterconcerten vinden plaats op vrijdag 22 april 2022 in Capitole Gent en op zaterdag 23 april 2022 in Elisabethzaal Antwerpen. Tickets bestel je op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

De concerten worden georganiseerd door House of Entertainment in samenwerking met AT Next.