...

Als de zon schijnt betekent dat maar één ding: terrasjes!

Als de zon schijnt betekent dat maar een ding terrasjes

Als de zon schijnt betekent dat maar één ding: terrasjes!

Binnenkort mogen we eindelijk terug weer genieten van het goede weer op het terras van ons favoriete café. Weet je niet goed hoe je de komende tijd moet overbruggen? Ga op café in je eigen tuin. Zet het bier en de wijn al maar koud, want het zal nodig zijn!

Haal de barman in jou naar boven

Als je op terras gaat in je eigen tuin of die bij je vrienden, dan moet je het wel ineens goed doen. Het is dus belangrijk dat je aan alle details denkt. De juiste kleding mag dus niet ontbreken! Ben jij de barman van de hoop? Draag dan een zwarte broek met een wit hemdje.

Het is ook altijd heel tof om te experimenteren met cocktails, zeker als het zonnetje schijnt. Online vind je honderd en één gerechtjes voor het maken van heerlijke cocktails: Gin Tonic, Virgin Mojito of een Moscow Mule? Experimenteren maar!

Richt je tuin in als een café

Als je op café gaat wil je toch graag comfortabel zitten? Kies daarom dus tuinmeubelen en tuinkussens waar je lekker in achterover kan leunen.

Als je echt all the way wilt gaan moet je uiteraard uitkijken naar barstoelen en een hoge tafel. Dan heb je je tuin echt ingericht als een café.

Alle remmen los

Wat is de beste combinatie als je op café gaat? Bier en drankspelletjes! Speel daarom met je vrienden en vriendinnen een aantal leuke drankspelletjes om de avond compleet te maken.

De klassieker der klassiekers is ongetwijfeld bierpong. Ideaal om je in tuin te spelen als je je tuinmeubelen een beetje herschikt. Je boek kaarten nog eens van onder het stof halen is natuurlijk ook altijd een aanrader.

Haal de nostalgie in je naar boven

Je hoeft uiteraard niet alleen maar drankspelletjes te spelen. Ben jij iemand die houdt van nostalgie? Dan heb je ook heel veel leuke caféspellen die je samen kan doen met je vrienden. Zo kan je bijvoorbeeld een dartsbord buiten omhoog hangen. Tegen een spelletje darts zegt toch niemand nee? Een andere optie is dat je een voetbaltafel buitenzet. Dit is plezier gegarandeerd. Enkel en alleen is dit logistiek misschien al wel wat moeilijker.

Kortom: geniet van het zonnetje in je tuin en hopelijk binnenkort ook weer op het terras van je favoriete café of bar. Het is door je tuin in te richten als een café dat je kan genieten van de kleine dingen in het leven. Uiteindelijk draait het allemaal om plezier hebben met je familie of vrienden. Schol!