...

Reacties niet mals voor organisatoren La Boum

La Boum onder vuur

La Boum onder vuur

Na de oproep door de organisatoren “La Boum” kwamen duizenden mensen naar het verzonnen festival ‘La Boum’ in Ter Kamerenbos. De organisatoren zeggen in VTM nieuws dat ze alleen maar de mensen aan het lachen wilden maken met alle gevolgen van dien.

De gezichten achter La Boum zijn mensen die in de evenementensector werken. Dat justitie nu onderzoek doet, beangstigt de leden van La Boum niet: “We hebben toch niets verkeerd gedaan? Als we nu echt een festival op poten hadden gezet, of een feest, dan wel. Maar dit is niet meer en niet minder dan een aprilgrap.”

Toch is dit in geen goede aarde gevallen bij heel wat mensen, de negatieve reacties spreken voor zich.

Hier een van de reacties “het enige signaal dat ze hier gegeven hebben is dat ze geen zin voor verantwoordelijkheid hebben: noch de ‘organisatoren’ (lafaards die zich nu achter een carnavalsmasker verschuilen) noch diegenen die er aan meededen.
Het enige dat ze bereikt hebben, is dat we nog wat langer in ons kot moeten blijven. Ik zou wel es willen weten hoeveel besmettingen daar hebben plaats gevonden. Hopelijk voor hen en voor de zorgsector belanden ze niet in het ziekenhuis.” lees meer op HLN