...

Lillo het decor voor clip Winter Memories van Yvan Guillini

Lillo het decor voor clip Winter Memories

Lillo het decor voor clip Winter Memories van Yvan Guillini. Instrumentalist Yvan Guilini nam in Lillo de clip op voor ‘Winter Memories’. Op de promenade van het unieke havengebied van Lillo-Fort nam Yvan Guilini een videoclip op van zijn wereldhit “Winter Memories”. Precies in de zomer, 45 jaar geleden, is dit nummer de eerste overwinning van ‘The King of Hammond’ en een wereldwijd succes geworden. Guilini heeft in zijn eigen land / regio meer dan 100.000 platen, en al meer dan 50.000 albums met dezelfde naam verkocht. Misschien herhaalt de geschiedenis zich vanwege buitenlandse interesse.

Yvan Guilini

Lillo een pittoresk dorpje

Yvan’s recente album “Music Forever” zal deze lente in meer dan 132 landen / regio’s verschijnen. Jonge mensen (dankzij het gebruik van internet en sociale media) herontdekken dit nummer. Winter Memories zal opnieuw uitgebracht worden samen met de bijbehorende videoclip. “Toen ik 65 was, verbleef ik een tijdje op het jacht van schoonzoon Cartouche. Vandaar keek ik met bewondering naar de sport- en wateractiviteiten op en naast het water. Aan de andere kant van de dam zag je het Deurganckdok met zijn containerkraan op de terminal. Voor mij is Lillo een pittoresk dorpje dat charme en klasse uitstraalt en waar ik graag kom.

Yvan Guilini

Winter Memories werd eindelijk voorzien van beelden

Met de cameraploeg mochten we gebruik maken van de Scaladis Yacht Club, zo konden we rustig filmen en monteren, en dat bij een temperatuur van min 8 graden. Het weer was koud, maar dat ben ik gewoon. Overdag werk ik nog als sloopwerker op een bouwplaats, dus ik weet precies hoe ik de kou moet trotseren. Chantal, mijn vriendin die je ook ziet in de clip, vond de temperatuur iets minder (lacht). Gelukkig kon ze zich regelmatig binnen wat gaan opwarmen. Ik ben heel blij met het eindresultaat en super gelukkig dat ‘Winter Memories’ eindelijk voorzien werd van beelden, gedraaid in het sneeuwlandschap van Lillo”, zegt Yvan enthousiast.

‘Winter Memories’ van Yvan Guilini vind je terug op z’n recentste album ‘Music Forever’ dat fysiek en digitaal is verschenen op Game Records.