...

Femke Verschueren werkte voor de videoclip samen met een 16-jarige student

Femke nam deel aan het Junior Songfestival

Femke

Femke Verschueren werkte voor de videoclip samen met een 16-jarige student. Tegenwoordig weten kijkers van de populaire VTM tv-roman “Lisa” dat Zoë, sinds ze Elke van de T.V serie is geworden, graag zingt, en ook (de actrice) Femke Verschueren is in het echte leven ook daar mee bezig. Ze nam deel aan het Junior Songfestival van ons land toen ze nog heel jong was. Tegelijkertijd werd “Hoe ken jij mij?” Uitgebracht, een nieuwe single die bijzonder goed presteerde en waarmee ze verder schrijft aan haar solocarrière.

Femke geeft mooie kansen aan anderen

“Zingen en acteren zijn twee dingen die ik met heel mijn hart graag doe. Naast het studeren zijn dat de dingen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan”, zegt de bijna 21-jarige studente Wiskunde aan de Antwerpse Universiteit. De mooie kansen die Femke krijgt, geeft ze ook aan anderen. Zo werkte ze samen met de 16-jarige Robbe Rutten in Hasselt om een ​​videoclip te maken van “Hoe ken je mij?” Robbe studeerde audiovisuele vormgeving aan de Hasseltse kunsthumaniora Pikoh.

Femke

Op een verschillende manier naar andere mensen kijken

In deze opleiding was dit een uit de hand gelopen opdracht die hij tot een goed einde bracht. “Eind februari hebben we een video gemaakt op het grote grasveld tegenover het hoofdgebouw van de Universiteit Antwerpen. Je ziet verschillende kunstenaars tekenen op papier, hoe ze mij zien, iedereen op een andere manier. Dat vertrekpunt past ook perfect bij hoe mensen op een verschillende manier naar andere mensen kijken, wat ook de ondertoon en boodschap is van mijn nummer.

Robbe heeft op jonge leeftijd alleen al veel gerealiseerd

“We kennen elkaar allemaal, maar op verschillende manieren dat is de schoonheid van het leven aldus de Morkhovense. Femke ontwierp de scène, zocht mee naar de invulling en keek vervolgens over Robbe’s schouder tot het uiteindelijke resultaat. “Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, want het bleek een goede montage te zijn. Hij heeft nog een weg te gaan, maar Robbe heeft op jonge leeftijd alleen al veel gerealiseerd. Natuurlijk ben ik bereid om weer met jonge mensen te werken in de toekomst, omdat ik weet dat wanneer je zelf zo’n enorme kans krijgt het geweldig en fijn is.

Femke Verschueren werkte voor de videoclip samen met een 16-jarige student

Hoe ken jij mij’ van Femke verscheen op het label House of Entertainment en is digitaal beschikbaar