...

Tom Nash en Michiel Claes maken samen een single

Tom Nash werkt samen met Michiel Claes

Tom Nash en Michiel Claes verdrijven de lockdown met gemeenschappelijke single -Stay Right There. Na de release van zijn opmerkelijke debuutsingle “On Your Side” en de verrukkelijke “‘Bonnie & Clyde’”, lanceert Tom Knarren (Tom Nash) de uitstekende clubtrack “Stay Right There”. Opvallend is de samenwerking tussen de Maasmechelaar (22) en zijn kameraad Michiel Claes (Mike Rizado) van Wijer.

Tom geeft Feedback aan Michiel

Het duo studeert samen aan de Hasselt PXL. ‘Michiel stuurde me een berichtje met de vraag of ik hem feedback kon geven op zijn liedjes. Dit was het begin van onze vriendschap. Deze tips en adviezen ontwikkelden zich snel genoeg om de gemeenschappelijke single ‘Stay Right There’ te worden. Dat werd een nummer gericht op het aanpakken van de problemen van jongeren in deze lockdown.

 Tom Nash en Michiel Claes

Tom benut zijn tijd om nieuwe nummers te maken

De geweldige zang en pakkende melodie geven de track een dansend en radiovriendelijk karakter. Radio’s kunnen het aan hun afspeellijsten toevoegen, maar je kunt er ook op streamen of dansen. Het is even wachten om te zien wanneer ik weer achter de dj-booth mag staan, maar ondertussen heb ik de extra beschikbare tijd benut om nieuwe muziek te maken en er komen nog bommetjes aan”, zegt dj/producer Tom Nash enthousiast. ”zegt dj/producer Tom Nash enthousiast”. ‘De lockdown was en is niet alleen een moeilijke periode voor mij, maar ook voor velen. Ik ben iemand die graag rondhangt en van een fijne sfeer houdt. Door de beperkingen is het studentenleven best lastig, naast deelname aan de vaak online lessen, studie en tentamens zijn er niet veel mogelijkheden om te ontspannen.

Tom mist het spelen als dj

We kijken uit naar die ontspanning en het moment waarop we weer kunnen genieten van vakanties en feesten. Ik zal blij zijn als ik terug kan voetballen of iets te gaan drinken met vrienden. Ja, mentaal vind ik het soms moeilijk, maar ik ben blij dat ik nog steeds muziek kan maken. Voor mij is het echt een uitlaatklep. Als DJ mis ik het spelen, maar in de studio heb ik een weg gevonden tussen de verschillende samenwerkingen en realiseer ik me dat ik steeds beter achter de knoppen word, zegt Tom Nash. De nieuwe single “Stay Right There” is voortgekomen uit de vriendschap tussen Tom Nash en zijn PXL-collega Michiel Claes, die alleen maar goede herinneringen aan hem heeft. Wat dit nummer uniek maakt, is het sympathieke karakter. Elke DJ (radio) kan het afspelen of je kunt ervan genieten wanneer je het uitzendt.

 Tom Nash height=

Tom legt nu de focus op – Stay Right There

We hadden het over ervaring, want zoals Tom zei, wij, als studenten en jongeren, hebben genoeg beperkingen voor onze vrijheid. Het goede is dat “Stay Right There” gespeeld kan worden in clubs of op feestjes, want dat zijn dingen die we allemaal verwachten”. Momenteel staan er geen dj-sets op het programma, waardoor Tom Nash al zijn tijd kan investeren in nieuwe producties. Volgende maand zal ik de volgende release uitbrengen waaraan ik heb gewerkt met een getrainde Schotse zangeres met krachtige stem. Ik krijg kippenvel als ik er gewoon aan denk (lacht). “Het is voor maart, want nu ligt de focus op ‘Stay Right There’.

Stay Right There’, de gemeenschappelijke single van Tom Nash en Mike Rizado, verschijnt op het House of Entertainment-label en is vanaf morgen beschikbaar op alle digitale platformen.