...

Hoe kom je aankomende valentijn weer verrassend uit de hoek?

Hoe kom je aankomende valentijn weer verrassend uit de hoek

Hoe kom je aankomende valentijn weer verrassend uit de hoek?

Daar zijn we weer, 14 februari staat weer voor de deur. De dag van liefde, rozen, hartjes en de verleiding. Ja, het is soms een sleur, maar gewoon overslaan is ook saai, toch? Ben jij nog op zoek naar een leuke manier om je crush, liefde van je leven of je buurman te verrassen? Wil je deze keer net iets meer doen dan een zoetsappig kaartje en een knuffelbeer? Lees hier dan 3 manieren om van valentijn hoe dan ook een succes te maken.

Liefde gaat door de maag

We weten het al langer, een goede date gaat gepaard met het sussen van de hongerige maag. Probeer hier té zware kost wel te vermijden, een date die nog uren moet ‘uitbuiken’ daar word je ook niet wild van. (Denk aan heftige kaasschotels en zowat ALLE gerechten met bonen zijn taboe). Wil je zeker zijn van een sexy dish? Ga dan voor iets lichts. Een Caesar Salad voor je keizer of keizerin of een huisgemaakte quiche is een prima idee.

Of het oog ook wat wil?

Over lichter gesproken, sexy lingerie mag zeker niet ontbreken. Uitdagende kledij is al sinds mensenheugenis dé manier om je partner te doen blozen en de vonken (opnieuw) te doen overslaan. Een leuke manier om je partner te verrassen is bijvoorbeeld een sexy babydoll. Zet jouw vrouwelijke troeven in de verf: van braaf over speels tot kinky, met een babydoll jurk zit je altijd goed. Kies een kleur die je partner leuk vindt, en je hebt gegarandeerd succes. Het is een veelzijdig kledingstuk dat ook wel eens negligé of slipdress wordt genoemd. Een babydoll is voor elke smaak een jurkje, voor ieder wat wils dus.

Mag het ietsje meer zijn?

Vindt je partner de sexy lingerie wel leuk maar houdt hij van een extra uitdaging? Laat je dan zeker niet ontmoedigen als je zelf niet meteen de zware middelen wil bovenhalen. Probeer misschien eens een ball gag. Met deze kinky toy leg je je ‘bedgezel’ meteen het zwijgen op en neem je zelf de touwtjes in handen. Met een gag in de mond kan hij of zij immers niet praten en wordt er meteen een toontje lager gezongen! Een leuke instapper in het iets uitdagendere werk, zonder meteen alle grenzen van bondage te gaan opzoeken. Bovendien zou het gebruik van een ball gag leiden tot heftige orgasmes. Het proberen waard, toch?