...

Play With Fire is debuutsingle van MagicKal

Play With Fire is debuutsingle van MagicKal. MagicKal vuurt debuutsingle ‘Play With Fire’ af “We willen met Magickal memorabele muzikale momenten creëren”. Ondanks dat ze honderden kilometers van elkaar verwijderd zijn, zijn de Belgische songwriter Theresa Platteau (Eeklo) en de Britse schrijver, producer en DJ Mike Jolly verenigd in dezelfde muzikale ideologie. Met MagicKal als schrijf- en productiekracht achter de uitzending van clubvriendelijke dansmuziek, hopen ze de creatieve gemeenschap te bereiken. Ze hopen een onvergetelijke muziektijd te creëren door hun liefde voor muziek. Zowel Theresa als Mike hebben al overwinningen behaald in de muziekindustrie.

Macickal

MagicKal staat voor dansbare, sterke melodielijnen

Toen Teresa 16 jaar oud was, had ze al haar eerste platencontract getekend bij een grote platenmaatschappij RCA, en had ze veel beroemde producenten (Peter Gillis, Serge Lameques, cut vader, enz.) Samenwerking op nationaal en internationaal niveau. Mike Jolly vertegenwoordigt genre-overschrijdende dansmuziek en dat met een sterke melodie. Ook heeft hij samengewerkt met OMD, Jimmy Somerville, Amanda Wilson, Katherine Ellis, Michael Gray, Hed Kandi, Fierce Angel en V2 en vele artiesten en platenmaatschappijen. Dit om een ​​groot aantal originele mengsels en tracks te produceren. Hun debuutsingle “Play With Fire” werd meteen de blauwdruk die MagicKal vertegenwoordigde: dansbare, sterke melodielijnen, radiovriendelijk en opwindend.

“playing with fire” is de eerste stap in het avontuur van MagicKal

Theresa Platteau zei: “MagicKal zet zich in om een ​​nieuw, opwindend en interessant muziekentertainment merk voor de entertainmentindustrie te bieden.” “Mike en ik willen niet de frontlinie zijn van welk muziekproject dan ook. We geven er de voorkeur aan om achter het creatieve te staan. Personages, die samenwerken met bekende en onbekende vocale artiesten. Let goed op de etymologie van het woord ‘Magick’, je kunt de oorsprong ontdekken van ‘de praktijk van het leiden van positieve energie om het gewenste doel te bereiken’. Ons doel is om de mensen te verenigen. Daarom gebruiken we Positieve energie in onze muziek. “Spelen met vuur” is de eerste stap in het avontuur van MagicKal. We zijn dan ook erg benieuwd naar de reactie “, besluit Teresa.

‘Play With Fire’, de debuutsingle van MagicKal, is beschikbaar op alle grote download- en streamplatforms.