...

Robert Falcon start 2021 met Cry Just A Little

Robert Falcon start 2021 met positieve noot met eerste release ‘Cry Just A Little’. “Ik wil klaar zijn voor wanneer we terug mogen optreden. De mensen gaan stevig willen feesten!” Ook voor de 25-jarige DJ / producer uit Lier is 2020 door bekende omstandigheden geen professionele premium flyer. Robert heeft zich de afgelopen jaren gestaag ontwikkeld in zijn muziekcarrière!

Hoes Robert Falcon & Davai Ft. Laura White Cry just a little

Robert Falcon op alle grote podia

Met resultaat, want meestal vind je hem op het podium van bijna alle grote dance festivals. En dat in binnen- en buitenland (Tomorrowland, Tomorrowland United, Sunrise, Parukaville, Fantasia, Tusev Teck Buff, …). Zijn voetafdrukken zijn gretig opgenomen in ’s werelds grootste omroepers en muziekshows (Afrojack, Tiësto, Dimitri Vegas en Like Mike, Nicky Romero, Hardwell, Sam Feldt, enz …). Artiesten kunnen toeren in het zeer populair Azië. Het duurt meestal een paar maanden om te toeren. In maart 2018 won hij zelfs de Lille City Culture Award 2017van de stad Lier.

De eerste track van Robert Falcon

De eerste track van Robert Falcon Cry Just a Little werd gebruikt door het Nederlands dansduo Bingo Players. Sinds maart vorig jaar zijn er echter geen festivals, tournees en live optredens voor publiek meer geweest. Natuurlijk zijn de strenge vereisten een streep door de rekening. Maar hij gaf niet op en wijdde zich zelfs enthousiaster aan studiowerk. Hij hoopt na 2021 te profiteren van het releaseschema. Zijn eerste wapenfeit van het jaar was de track “Cry Just a Little” (Robert Falcon en Davai ft. Laura White).

Nederlandse dansduo Bingo Players

Nadat het Nederlandse dansduo Bingo Players dit nummer met groot succes hadden gebruikt, goot hij tien jaar later zijn eigen smaakmaker erover. Dit nummer werd geïnspireerd door de Amerikaanse zangeres en tekstschrijver Brenda Russel. “Piano in the Dark” ( 1988). Dit is de ideale soundtrack voor wanneer we elkaar weer mogen ontmoeten aldus Robert.”

Robert Falcon wil mensen onvergetelijke momenten bezorgen

Robert Falcon hoopt mensen zodra het toegelaten is onvergetelijke momenten te bezorgen
“Ik denk dat we het afgelopen jaar allemaal moeilijke momenten hebben meegemaakt, en  ook huilen is misschien mogelijk en zelfs nodig. De hoop mogen we zeker niet verliezen en we moeten vertrouwen blijven hebben in de toekomst. Ik heb de afgelopen maanden, en het verdwijnen van alle festivals en optredens voornamelijk gebruikt om me te concentreren op studiowerk. Nu zijn er veel tracks klaar om in 2021 uit te komen, ik wil gewoon voorbereid zijn om kunnen terug te keren naar het live publiek. Of het nu 10, 100 of 100.000 mensen zijn, ik hoop hen onvergetelijke bijeenkomsten te bezorgen, omdat ze het meer dan ooit nodig hebben en verdienen! ”