...

Zuiderkroon wordt omgedoopt tot ‘Studio Zuid’

Zuiderkroon wordt omgedoopt tot “Studio Zuid” en wordt tevens een unieke locatie voor virusbeveiliging. Met de dinershows in Studio Zuid bieden we wat dat betreft totaalpakketten aan. “Corona dwingt ons om niet alleen rekening te houden met het comfort en de veiligheid van het publiek, ook wordt er gewaakt over hun gezondheid. Via het dinerprogramma bij Studio Zuid verzorgen wij alle arrangementen op dit gebied.”

Zuiderkroon wordt omgedoopt tot 'Studio Zuid' - Studio Zuid

Gloednieuw ventilatiesysteem

De manager van de concertzaal maakte begin februari 2020 bekend dat “geavanceerde technologie en internationale charme” aan het begin van het culturele seizoen 2020-2021 moest en zou verschijnen. Dan was er Corona, die niet alleen het plan vertraagde, maar ook het plan fundamenteel veranderde. De focus ligt nog steeds op de beste audiovisuele apparatuur, comfort en een buitengewone 360 ​​° -ervaring voor bezoekers. Speciale aandacht ging ook naar gezondheid. Zo is er tijdens de lockdownperiode met succes een gloednieuw ventilatiesysteem geïnstalleerd en wordt de ruimte ingevuld naargelang de eetomgeving. Daardoor kan de afstand tot elkaar worden gewaarborgd. De Zuiderkroon zal per direct haar naam veranderen en heet voortaan Studio Zuid. Dit wordt voortaan een permanente locatie met virusbeveiliging.

Pieter Paul Rubens

De manager gelooft heilig in dit concept en zet zich dan ook volledig in voor het hosten van deze dineroptredens in de nieuwe evenemententempel. In september 2021 kun je genieten van de “Bodyguard Music Dinner Show” en in december 2021 kun je uitkijken naar de eerste kerst “Beste Musical”. In februari wordt het bewogen leven van de schilder, spion, ondernemer en fijnproever Peter Paul Rubens op verrassende wijze in de stijl van de ‘Da Vinci Code’, in klank en beeld uit de doeken gedaan. Wie kraakt de PP Rubens Code?

Judy Garland

In mei 2022 kan u zich dan weer laten meevoeren aan de hand van de betreurde grande dame Judy Garland naar de ‘End of the Rainbow’. Renée Zellweger won op 9 februari 2020 nog de Oscar voor ‘Beste actrice’ voor haar vertolking van het Hollywood-icoon. Ze werd gelauwerd voor haar vertolking in de filmversie ‘Judy’. Op 31 januari 2021 kan deze helemaal in de voetsporen treden van Judy Garland. Ze haalde ook de Emmy voor ‘Best Traditional Pop Vocal Album’ binnen voor het bijhorende album…maar wie wordt de Vlaamse Judy?

Gerenommeerde chefs zorgen naast een overheerlijk diner voor het extra sausje bij deze prachtige producties. Ze maken er voor de bezoekers telkens een 5 sterren-beleving van. Met binnenkort ook de opening van de grote ondergrondse parking, letterlijk recht voor de deur. Deze parking ligt op het volledig heraan gelegde en vlot bereikbare Antwerpse Zuid. Met deze parking heeft Studio Zuid ook wat dat betreft nog een stevige troef in de mouw zitten.

Geert Alaert

Zuiderkroon wordt omgedoopt tot 'Studio Zuid' - Geert Alaert
(Foto: Geert Alaert)

“Corona heeft niet alleen een directe impact gehad op het dagelijks leven van de mensen en zeker ook op onze sector, het verplichtte er ons ook toe om toekomstgericht na te denken over de beleving die ons publiek van ons verwacht”, zo zegt Geert Allaert, CEO van Music Hall. 

Tickets & info: www.musichall.be

Zuiderkroon wordt omgedoopt tot 'Studio Zuid' - Logo Music Hall