...

Hunter Falls vertelt over ware liefde

Hunter Falls vertelt over ware liefde in nieuwe single ‘The One’. “Als je me zou vragen hoe ik dit nummer zou beschrijven, dan zou ik zeggen dat het opnieuw een heel commerciële popsong is. Vergezeld van een melancholische én akoestische sfeer”, aldus Hunter Falls over zijn nieuwste single ‘The One’. Net zoals in zijn andere zelfgeschreven nummers, legt Hunter Falls opnieuw zijn ziel bloot en schrijft hij over zijn ervaringen en emoties.

Feel Good

“Na mijn laatste song ‘Feel Good’ besloot ik deze keer om wat dieper in mijn emoties te graven en mijn ziel bloot te leggen. Als muzikant ben ik veel onderweg en dat zorgt soms natuurlijk voor spanningen thuis. Ik weet nog dat ik dagen- en nachtenlang in de studio zat om te werken aan mijn muziek en dat mijn vriendin me soms vroeg wanneer ik eindelijk zou thuiskomen. Wanneer iemand een passie heeft, verliest die al snel de tijd uit het oog. Het is geen uitzondering dat ik tot ’s morgens vroeg in de studio zit zonder te beseffen dat het al zo laat is, of zo vroeg.

The Voice

Dat weegt natuurlijk op een relatie, maar gelukkig is mijn vriendin heel begripvol. We hebben elkaar heel toevallig leren kennen. Ik riep iedereen in mijn vriendenlijst op om op mij te stemmen voor mijn passage bij ‘The Voice’. Iedereen deed dat vrij snel, behalve één iemand. Dat zorgde ervoor dat we aan de praat zijn geraakt. Binnen de kortste keren merkten we heel wat raakpunten op. Intussen zijn we 8 jaar samen en gaat het heel goed in onze relatie! We zijn allebei heel gedreven in zowel muziek als business en willen graag samen succesvol worden in onze carrières”, zegt een fiere Hunter Falls.

Relatie

“In het nummer ‘The One’ vertel ik over onze relatie. Ik ben ervan overtuigd dat we samen alles kunnen bereiken wat we willen. We steunen elkaar door dik en dun en proberen steeds een troostende schouder te zijn wanneer het de ander even tegenzit. Vooral door tegenslagen in het leven leer je iemand écht kennen. Het klinkt cliché, maar voor mij is zij alles wat ik nooit gedacht had te vinden en dat wilde ik laten zien in dit nummer. Dit is mijn manier van communiceren en om mijn vriendin te laten weten dat zij ‘The One’ is.

Mijn studiosessies duren meestal enkele uren tot een volledige dag. Natuurlijk wel met pauze, zodat ik mijn hoofd fris kan houden en niet overprikkeld raak. Ondertussen werd mijn homestudio volledig uitgebouwd, de ruimte is bijna klaar om van thuis uit platen op te nemen. Een beetje zoals thuiswerk. Dat is natuurlijk leuk, maar ik heb geleerd om eender waar mijn muziek te schrijven. Vroeger schreef ik constant nummers op de trein van Leuven naar Hasselt.

Puzzelstukje

Daarna in de klas, tot ik uit de les werd gezet. Natuurlijk schreef ik dan verder in de gang en nadien in de strafstudie. Ik kan mezelf volledig afsluiten van de buitenwereld om te schrijven. In mijn hoofd speel ik met woorden en vul ik automatisch aan. Ik blader razendsnel door het archief aan woordenschat in mijn brein, tot ik het puzzelstukje vind dat ik nodig heb om de zin af te werken. Op deze manier schrijf ik al mijn songs, zowel die voor mijn eigen artiestenproject als voor andere artiesten”, sluit Hunter Falls af.

‘The One’, de nieuwe single van Hunter Falls, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Hunter Falls vertelt over ware liefde - Logo Buzzard