...

Topsporter Ann Wauters schrijft een Sinterklaasboek!

Topsporter Ann Wauters schrijft voor het eerst Sinterklaasboek! Sinterklaas zoekt een Paard
is vanaf 19 oktober gratis verkrijgbaar! Ann Wauters heeft een Sinterklaasboek geschreven. Europa’s beste basketbal speelster maakt daarmee een opvallend literair debuut. Sinterklaas zoekt een Paard is een spannend avontuur over de reispieten van Sinterklaas die voor de goedheiligman op zoek zijn naar een paard dat dit jaar de cadeautjes kan rondbrengen. De prachtige tekeningen in het boek zijn van de hand van de Amerikaans illustratrice Ellen Surrey. Bovendien is dit sinterklaasprentenboek voor iedereen gratis verkrijgbaar bij aankoop van actieproducten bij alle hypermarkten van Carrefour en Carrefour Market.

Topsporter Ann Wauters schrijft een Sinterklaasboek! - Omslagfoto boek Sinterklaas zoekt een paard

75.000

Het gloednieuwe Sinterklaasboekboek van topsporter Ann Wouters is met zijn hardcover, prachtige illustraties en luxueus, glanzend papier een absoluut collector ’s item voor iedereen die houdt van Sinterklaas en van kinderboeken. De oplage van deze editie bedraagt maar liefst 75.000 exemplaren. Het is inmiddels het derde jaar dat deze grote sinterklaasboekenactie in ons land doorgaat en is daarmee stillaan een mooie en fel gesmaakte traditie aan het worden met elk jaar een nieuwe verrassende auteur. Het boek wordt zowel in het Nederlands als het Frans uitgegeven.

Voor iedereen

Het boek is speciaal bedoeld om zowel voor te lezen, samen te lezen als zelf te lezen. Daarom is de uitgave ook geschikt voor iedereen: kleinkinderen, kinderen, ouders én grootouders.
Het verhaal van Ann Wauters wordt trouwens nóg leuker met de bijpassende letterspelletjes die je op de website www.sinterklaasboeken.be kan vinden. Die sluiten aan bij de inhoud en tekeningen. Puzzels, woordzoekers, rijmoefeningen… en nog veel meer. Zo leren kinderen spelenderwijs en creatief omgaan met lezen en schrijven.

 

(Foto: Topsporter Ann Wouters Boodtsman)
(Foto: Topsporter Ann Wouters Boodtsman)

Ann Wauters:

“Voorlezen bij mijn eigen kinderen is iets wat ik bijzonder graag en vaak doe. Ik zie ze dan altijd echt intens genieten. Daarnaast ben ik natuurlijk afkomstig van Sint-Niklaas en heb ik de heel mooie traditie van Sinterklaas al van heel jong altijd intens beleefd. Het was dan ook een grote uitdaging, maar tegelijk ook zo leuk, om dit boek te mogen schrijven.

Verhaal

Wat is er aan de hand met het paard van Sinterklaas? Het wordt dikker en dikker en kan niet meer de daken op. Sint moet halsoverkop op zoek naar een nieuw paard. De Pieten helpen mee en doen hun uiterste best, maar gaat het ze lukken om op tijd de perfecte vervanger te vinden?

Over Ann Wauters

Ann Wauters, geboren in Sint-Niklaas, is aanvoerster van de Belgian Cats, de nationale vrouwenploeg basketbal. In haar rijk gevulde internationale carrière is ze vijf keer uitgeroepen tot beste basketbalster van Europa. Ann zet zich in om meer kansen te creëren voor vrouwen in de sport. Ze heeft drie kinderen. Dit is haar eerste prentenboek.

Over Ellen Surrey

Ellen Surrey is illustrator en woont in Los Angeles. Haar tekeningen zijn beïnvloed door haar liefde voor felle kleuren. Ze werkt onder andere voor de New York Times, Google, Snap Chat en Wall Street Journal. Sint zoekt een paard is haar eerste sinterklaasboek.

Het nieuwe sinterklaasboek Sinterklaas zoekt een paard
is vanaf 19 oktober tot en met 1 november verkrijgbaar bij alle
Hypermarkten van Carrefour en Carrefour Market
bij aankoop van actieproducten

alle info vind je via
www.sinterklaasboeken.be

Topsporter Ann Wauters schrijft een Sinterklaasboek! - Logo Boodtsman