...

Danny De Roover en Thaisa spreken Vlaanderen moed in met nieuwe single

Danny De Roover en Thaisa spreken Vlaanderen moed in met nieuwe single. Danny De Roover en dochter Thaisa brengen samen een nieuwe single om Vlaanderen een hart onder de riem te steken. Met hun single ‘Alles komt goed, alles wordt beter’ brengen ze opnieuw een nummer met een positieve boodschap. “Met dit liedje willen we onze fans een flinke portie moed inspreken in deze bijzondere tijden”, begint een hoopvolle Danny De Roover. “We laten het publiek graag kennismaken met onze prachtige duetsingle”.

Creatief Uitleven

“Het zou momenteel echter te euforisch zijn om te zeggen dat alles super gaat. Deze periode is heftig voor iedereen. Ook wij als artiesten worden heel zwaar getroffen, maar puur professioneel gezien, hebben zowel mijn dochter als ik nog andere activiteiten naast het zingen en optreden, waar we ons ook creatief in kunnen uitleven. Ook op persoonlijk vlak mogen we zeker niet klagen, al begint het wel door te wegen. Maar we zijn gezond en hebben geen nabije geliefden of vrienden moeten afgeven, daarvoor zijn we enorm dankbaar”, zegt Danny.

-Danny-De-Roover-Thaisa
(Foto: Buzzard.be)

Hoopvolle blik richting de toekomst

“Momenteel gaat het goed met ons”, zegt Thaisa. “Met de nieuwe single hebben we een nieuwe uitdaging waar we ons samen achter kunnen zetten en dat doet deugd. De nieuwe single werd geschreven door goede vriend Steve Tielens en geproduceerd door Peter Keereman. De lyrics zijn zeer actueel, gezien de huidige problematiek”. “De single benadrukt de hoopvolle blik richting de toekomst. Iedereen wordt in deze tijd massaal overspoeld door negatieve berichtgeving, maar mensen hebben nood aan positieve verhalen en perspectief om opnieuw te kunnen leven en vooral om te kunnen dromen”, gaat Danny verder.

Groeiproces

Muziek brengt mensen dichter bij elkaar. Dat geldt ook voor Danny en Thaisa. “Door onze sterke band zijn we heel nauw betrokken bij elkaars ideeën en projecten. Een nieuwe song is altijd een groeiproces. In dit proces rijpte het idee om Thaisa mee te nemen in dit verhaal en om dit samen te brengen. Al snel kregen we heel wat positieve reacties. De combinatie van onze stemmen tilt het nummer naar een hoger niveau zeggen onze trouwe fans. In het verleden stonden we al vaak samen op het podium, maar nu maakten we voor het eerst samen een single met bijhorende videoclip. De positieve energie die vrijkwam tijdens de opname van de clip op het strand, heeft ons een enorme energieboost gegeven”, zegt een tevreden Danny De Roover.

Zwaarst getroffen

“De cultuur- en eventsector is één van de zwaarst getroffen sectoren. De bezorgdheid van de regering is uiteraard begrijpelijk. Ik denk echter dat het perfect mogelijk is om een evenement te organiseren én je daarbij te houden aan alle maatregelen, zodat wij de fans een gezellige namiddag of avond vol amusement kunnen bezorgen. Ik blijf het jammer vinden dat er geen rekening gehouden wordt met de manier waarop iets georganiseerd wordt”, besluit Thaisa.

‘Alles komt goed alles wordt beter’, de nieuwe single van Danny De Roover en Thaisa, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Danny De Roover en Thaisa spreken Vlaanderen moed in met nieuwe single - Logo Buzzard 1