...

De tuinmeubeltrends voor de zomer van 2020

De tuinmeubeltrends voor de zomer van 2020De tuinmeubeltrends voor de zomer van 2020

De zomer is in volle gang en ondanks het feit dat deze zomer er compleet anders uitziet dan we gewend zijn, proberen we er massaal het beste van te maken. Doordat we er deze zomer een stuk minder op uit gaan, brengen we meer tijd door in de tuin. Wat zijn nou eigenlijk de tuinmeubeltrends die we dit najaar veel terugzien? In dit artikel licht ik ze voor je uit!

Lekker wegdromen!

In deze hectische tijd waarin we veel aan ons hoofd hebben is het belangrijk om lekker te ontspannen en even rustig tot onszelf te komen. Het zal je dan ook niet verbazen dat comfortabele loungesets, ligstoelen en zelfs hangmatten gretig aftrek vinden. Ontspanning lijkt deze zomer centraal te staan en dat zien we dan ook veelvuldig terug in de Nederlandse tuinen. Op de website van Fonteyn vind je een uitgebreid aanbod van mooie, comfortabele tuinmeubelen waarin je optimaal kunt relaxen.

Samen tijd doorbrengen

Doordat we er deze zomer een stuk minder op uit gaan, zijn we meer aan huis gebonden. We pakken minder vaak een terrasje, maar we laten vrienden en familie overkomen en drinken gezamenlijk een borrel in de tuin. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat er voldoende plek is om gezellig samen te zitten. Een loungeset is hiervoor ideaal. Loungesets zijn verkrijgbaar in veel verschillende samenstellingen en in verschillende stijlen. Met name hout, vlechtwerk en aluminium zijn deze zomer erg populair.

Samen rond de picknicktafel

De loungeset is ideaal voor het gezin of wanneer je visite over de vloer hebt, maar dat geldt ook voor de picknicktafel. De picknicktafel komt voornamelijk goed van pas bij een gezellige barbecue! Omdat we deze zomer minder vaak uit eten gaan organiseren we vaker een etentje thuis. De picknicktafel is dan natuurlijk een leuke en praktische oplossing!

 

Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen of ben je geïnspireerd geraakt? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteyn of bezoek de uitgebreide showroom.