...

Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise

Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise. Vandaag wordt in Vlaanderen fase 4 van de exitstrategie uitgerold. (trouw)Feesten en evenementen – weliswaar met beperkingen – worden opnieuw toegestaan. Vanaf volgende maand kunnen we ook terug met z’n allen naar de kermis. In navolging van de openingsdans, bedacht zanger Alwin met de ‘1,5 meter polonaise’ een creatieve oplossing. Daardoor kan er terug de polonaise gedanst worden. “We hebben het getest en conform de regels kan je geheel corona-proof een polonaise houden. Het is wennen, maar anderzijds biedt het mogelijkheden en zorgt het voor de broodnodige sfeer en gezelligheid”, zegt Alwin enthousiast.

Alwin
(Foto: Buzzardmusic.be)

2de Nummer

Iedereen zoekt zijn of haar weg om een gepaste invulling te kunnen geven aan vanzelfsprekende dingen. Klanten ontvangen, uit eten gaan of een feestje vieren. Geen (trouw)feestjes zonder polonaise, ook al mag je buiten de openingsdans nog niet echt dansen. “Uiteraard moeten we er alles aan blijven doen om de virusverspreiding in te dammen. Een openingsdans is toegestaan, maar het is wachten op het echte dansfeest. Dat gemis probeer ik op te vangen met mijn nieuwe single, de ‘1,5 meter polonaise’. Met de 15 personen in jouw bubbel is hij toegestaan en op een trouwfeest is het een veilig alternatief om als 2de nummer te spelen, na de openingsdans. Met een stevige knipoog zorgt dit vrolijke, aanstekelijke nummer zonder twijfel voor een brede glimlach op de gezichten van de feestvierende Vlamingen en Nederlanders.”

1,5 meter polonaise

Voor Alwin is de release van de ‘1,5 meter polonaise’ een nieuw hoogtepunt in zijn carrière: “De gevolgen van het coronavirus zorgen voor het ‘nieuwe normaal. Daar wil ik op een positieve manier een draai aan geven. Samen met tekstschrijver Pascal de Vormer en producer Joris van Dijk ontstond het idee. Dat werd al snel uitgewerkt tot de single ‘1,5 meter polonaise’. Ik ben overrompeld door de massaal positieve reacties die ik tot nu toe kreeg op de single. Vooral een teken dat de Vlamingen en Nederlanders er klaar voor zijn. Natuurlijk moeten we wel rekening blijven houden met de regels en dus ook de social distancing, want het virus is nog niet verdwenen. Elke kans op een mogelijke besmetting moeten we vermijden. Ik weet zeker dat ook de Vlamingen klaar zijn voor veilige (bubbel)feestjes en de 1,5 meter polonaise.”

‘1,5 meter polonaise’, de nieuwe single van Alwin, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise - Logo Buzzard 2