...

Huisje huren in België? Dit zijn de 5 mooiste plekken!

mooiste plekken BelgiëHuisje huren in België? Dit zijn de 5 mooiste plekken!

Van plan om komende zomer lekker in eigen land op vakantie te gaan? Een huisje huren in België is vaak een heerlijk relaxte vakantie, maar je wilt natuurlijk ook wat te doen hebben. Daarom is het belangrijk om een huisje te zoeken in een mooie omgeving, zodat je de mooiste plekjes van België kunt bezoeken. Hieronder hebben we de 5 mooiste plekken van België op een rijtje gezet!

1. Brugge

De prachtige stad Brugge mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Wereldwijd is Brugge enorm geliefd vanwege de prachtige gebouwen en sfeervolle straatjes. De Brugse binnenstad bestaat voornamelijk uit prachtige oude huisjes, pittoreske straatjes, romantische plekjes en gezellige pleintjes. Een rondvaart door Brugge is absoluut een aanrader!

2. Ardennen

De Ardennen is een prachtig natuurgebied in het Zuidoosten van België. De bosrijke landschappen afgewisseld met diepe kloven, hoge bergen en kronkelende rivieren is al jaren een van de favoriete vakantiebestemmingen van natuurliefhebbers. Een huisje aan het water boeken in de Ardennen om de hele vakantie lang te genieten van de prachtige natuur is absoluut een aanrader. Activiteiten in de Ardennen kunnen zijn: mountainbiken, wandelen, rotsklimmen en kajakken.

3. De Vlaamse kust

Ben je gewend om tijdens je vakantie zon, zee en strand om te zoeken? Dan is voor een vakantie in eigen land de vlaamse kust een absolute aanrader. Aan deze kust vind je levendige badplaatsen en mooie natuurgebieden. Geniet van het prachtige strand en de nog mooiere duinen.

4. Dinant

Dit is misschien wel de meest verrassende bestemming in ons lijstje. Dinand is een prachtige stad dat bekend staat om haar steile rotswand en heldere rivier. In de stad is genoeg te bezichtigen, maar ook de omgeving is prachtig.

5. Natuurpark Hoge Venen

Op de grens van België en Duitsland ligt natuurpark Hoge Venen. Voor een huisje in het bos moet je in deze omgeving zijn. Dit landschap leent zich uitstekend om op de fiets, wandelend of varend te ontdekken.