...

magistraal duet van Nina Butera en White Bird

Een magistraal duet van Nina Butera en White Bird ‘Van vooraf aan’,

Bovenop het feit dat het een fantastische song is, zorgt de combinatie van de pure stem van Nina Butera en de ruwe korrel van White Bird – het alter ego van Bert Van Renne – voor een betoverend contrast in hun nieuwste single ‘Van vooraf aan’.

“Toen Christophe mij ‘Van vooraf aan’ liet horen, zat ik in een moeilijke periode en ging de gevoelige tekst recht naar mijn hart. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om samen te werken met Nina, die volgens mij een echt natuurtalent is. Onze stemmen blenden ook ongelofelijk goed samen en maken de boodschap van de song nog mooier”, vertelt een trotse White Bird.

magistraal duet van Nina Butera en White Bird - Hoes Nina Butera ft White Bird Van Vooraf Aan

Nina Butera en haar producer Christophe Severs, de zoon van, zijn inmiddels aan hun zesde Nederlandstalige single toe. “Elke song scoort telkens beter als de vorige en intussen mochten we al verschillende keren in de Vlaamse Ultratop 50 staan, iets wat nog steeds als een droom aanvoelt”, glundert Nina.

“Ik kan niet uitleggen waarom, maar toen Nina en ik ‘Van vooraf aan‘ schreven, hadden we beiden het gevoel dat deze song iets magisch had, net nog dat tikkeltje meer dan haar vorige songs”, vertelt Christophe Severs. “We schreven hem vlak na het overlijden van mijn vader en dat verklaart waarom er zo veel gevoel in vervat zit. Voor mij is dit mijn beste song ooit!”

“Gelukkig was de song ingezongen vóór de Corona-quarantaine. Voor de clip moesten we op zoek gaan naar creatieve oplossingen samen met Cameraworks om te kunnen voldoen aan de lockdown-richtlijnen. Het mooie resultaat weerspiegelt perfect deze tijdsgeest”, zegt Christophe.

Nina Butera
Facebook: https://www.facebook.com/NinaButera.official/
Instagram: https://www.instagram.com/nina.butera/
Bookings: boeking@globe-entertainment.be

White Bird
Facebook: https://www.facebook.com/WhiteBirdofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/iamwhitebird/
Bookings: info@whitebird.be

‘Van Vooraf Aan’, de nieuwe single van Nina Butera en White Bird, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

magistraal duet van Nina Butera en White Bird - Logo Buzzard 2