...

Herbert kiest nieuwe single ‘Vanavond uit met jou’

Herbert kiest met nieuwe single ‘Vanavond uit met jou’ resoluut voor positieve boodschap in deze gekke tijden 

“Momenteel is het een beetje een droom,
maar laat ons er na deze periode dan maar dubbel en dik van genieten”

Op vrijdag 3 april kwam het nieuwe album ‘Horen, Zien, Zingen’ van zanger, TV- en radiopresentator Herbert Verhaeghe uit. Op dit album, dat fysiek te  verkrijgen is via de webshop van Herbert,  staan 12 liedjes, waaronder de eerder uitgebrachte singles ‘De radio’ en ‘Dans met mij’. Als nieuwe single koos Herbert voor het uiterst dansbare, vrolijke en positieve ‘Vanavond uit met jou’. Geen voor de hand liggende titel misschien in deze moeilijke periode, maar een bewuste keuze aldus de zanger:

Herbert kiest nieuwe single 'Vanavond uit met jou' - Hoes Herbert Vanavond Uit Me Jou
“het zijn hele gekke, rare tijden en iedereen kan een beetje vrolijkheid gebruiken denk ik. Wel, dit nummer is daar ideaal voor. Het is eigenlijk een soort droom momenteel, ‘Vanavond uit met jou’, gewoon eens op café of restaurant gaan met de kameraden of je partner, gezellig samen het weekend inzetten. Het lijkt zo simpel, het was zo simpel, maar dat is het nu helaas voor even niet. Laat ons na deze periode dan maar dubbel en dik genieten van dat avondje uit!”

‘Vanavond uit met jou’ kan je HIER beluisteren op ‘Horen, Zien, Zingen’, het nieuwe album van Herbert dat ook fysiek verkrijgbaar is via zijn webshop Bestellingen worden aan huis geleverd én Herbert schrijft in elke bestelde cd een gepersonaliseerde boodschap!

Tracklist ‘Horen, Zien, Zingen’
1. Wereldreis
2. Dans met mij
3. Ik ben er voor jou
4. Even alleen
5. Ze is de beste
6. Wij houden van het leven
7. Vanavond uit met jou
8. Volg je weg
9. Rozengeur en maneschijn
10. Luilekkerland
11. De radio
12. Zonder jou (een verloren man)

Herbert kiest nieuwe single 'Vanavond uit met jou' - Logo Buzzard 2