...

Els de Schepper bestrijdt het virus met ‘Blijf in uw kot’

Els de Schepper bestrijdt het virus met een nieuwe oorwurm: ‘Blijf in uw kot’

Ook creatieve duizendpoot Els de Schepper blijft netjes in haar kot, respecteert ze de veiligheids- en afstandsregels rond het coronavirus wanneer ze gaat wandelen en weet ze zich als single meer dan bezig te houden. “Het klinkt misschien gek, maar eigenlijk heb ik het momenteel superdruk met filmpjes maken, monteren, teksten schrijven, vergaderen, brainstormen via het internet en de contacten met mijn volgers onderhouden via de sociale media. Nog meer dan ooit gaat er voor mij een nieuwe digitale wereld open.  Ik heb bijvoorbeeld op een paar dagen tijd een video leren monteren. Vorige week kreeg ik een mailtje waarin een fan mij vroeg of om een nieuwe versie te maken van mijn meezinger ‘Kom uit de kast’. Ik was er stiekem al mee bezig (lacht). ‘Blijf in uw kot’ is inderdaad een enorme oorwurm. Een ludieke meezinger, maar wel eentje met dé duidelijke boodschap, om de maatregelen te respecteren die nodig zijn als we met z’n allen dat coronavirus willen verdrijven. Hou het gezond maar ook -zo veel als mogelijk- luchtig is mijn leuze.”

Els de Schepper bestrijdt het virus met ‘Blijf in uw kot’ - Hoes Els De Schepper Blijf In Uw Kot

Creatief
Hoe creatief Els de Schepper is, blijkt op de manier waarop ze omgaat met haar pijnlijke nek en schouders. “In coronatijden is het niet mogelijk om even langs te gaan bij de osteopaat. Ik woon alleen en het is nu ook geen optie om anderen in te schakelen en probeer u zelf maar eens in te smeren op zo’n lastige plekjes. Niet evident, maar met een lepel, een spatel en een doekje heb ik zelf een oplossing bedacht die werkt. Ik heb het gefilmd en net als al mijn andere filmpjes, ging het viraal en werd het druk bekeken en gedeeld. Ik heb inderdaad de smaak te pakken en blijf ook de komende tijd mijn volgers op de social media trakteren op toffe filmpjes en verhalen. Reken maar!

Figuranten 
Wil je zelf meespelen in de 2de versie van de ‘Blijf in uw kot’-videoclip die Els de Schepper gaat maken, dan kan je jouw leukste filmpje vanuit jouw kot doorsturen naar Els. Mail jouw beelden of Wetransfer-link naar elsdeschepper2020@gmail.com. De leukste video’s worden weerhouden en meegenomen in een aparte versie van de clip.

‘Blijf in uw kot’ van Els de Schepper is vanaf vrijdag 3 april digitaal beschikbaar. Het nummer verschijnt op het Buzzard-label.

Els de Schepper bestrijdt het virus met ‘Blijf in uw kot’ - Logo House Of Entertainment