Heist-op-den-Berg – Evenementen rond opening Sportoase De Lo gaan niet door

zwembad

Evenementen rond opening Sportoase De Lo gaan niet door

Heist-op-den-Berg – Na een grondige analyse van de richtlijnen rond het beperken van de risico’s rond de mogelijke overdracht van het Coronavirus is, in overleg met het gemeentebestuur van Heist-op-den-Berg besloten om de feestelijkheden rond de opening van het nieuwe zwembad, Sportoase De Lo, op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart te annuleren.

Sportoase staat voor gezondheid en een brede toegankelijkheid voor iedereen, zo hebben we een breed aanbod voor elke doelgroep. We willen met deze annulering tijdig onze verantwoordelijkheid opnemen en vermijden dat grote groepen bij elkaar komen om zo het risico op een exponentiële verspreiding van het virus te voorkomen. Tot nader order zal Sportoase De Lo wel gewoon de deuren openen op zondag 15 maart (08u00) als volwaardig sportcentrum, met een gespreide toegang van bezoekers gedurende de hele dag.

We houden ons eraan iedereen zo goed mogelijk te informeren over het verdere verloop. Via onze website www.Sportoase.be en onze sociale media kan u alle updates raadplegen.

Sportoase De Lo
Lostraat 70A
Heist-op-den-Berg