...

Nieuwe single Jebroer en Sjaak Machinegeweer

Jebroer en Sjaak gaan af als een Machinegeweer

Na ‘Kind van de Duivel’, ‘Gaan met die banaan’ en ‘Engeltje’, brengen Jebroer en Sjaak vandaag hun knallende track ‘Machinegeweer‘ uit. Deze high-energy single gaat over hoe je na een weekend lang feesten met spijt zegt dat je het nooit meer gaat doen, maar dit het volgende weekend alweer bent vergeten. Kortom: afgaan als een machinegeweer! De hilarische bijpassende videoclip sluit volledig aan bij deze gedachte. ‘Machinegeweer’ is de tweede track van het Nederlandstalige deel van Jebroers nog te verschijnen album ‘ZesSechsSix’. Het nummer komt uit op ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag op alle online streamingplatforms beschikbaar.

Nieuwe single Jebroer en Sjaak Machinegeweer - Hoes Jebroer Sjaak Machinegeweer

Jebroer is goed bezig om zijn droom om de wereld rond te touren te verwezenlijken. Hij werkt hard aan zijn nog te verschijnen drietalige album ‘ZesSechsSix‘. Het nummer ‘Mutter’, wat op het Duitse deel van het album komt te staan, stond al op #1 in de Beatport HardDance lijst. In Vlaanderen is Jebroer niet meer weg te denken van de podia en wordt hij gedragen door een massa fans. Recent scoorde hij nog een hit met ‘Rebel’, een nummer dat hij uitbracht met Regi, maar ook ‘Kind van de Duivel’ (goud) en ‘Gaan met die banaan’ (goud) zijn bij ons Jebroer-hits.

Inmiddels zijn ‘Marathon‘, ‘Engeltje‘, ‘Leven Na De Dood‘ en ‘Kind van de Duivel’ succesvol vertaald naar het Duits en die nummers scoren ook in Oostenrijk en Zwitserland. Sjaak had eerder een monsterhit met ‘Stap Voor Stap’ samen met Kav Verhouzer, maakte onlangs de single ‘Ontspoord’ met de mannen van STUK TV en D1E ENE, en scoort momenteel goed met de track  Schuif‘ met LA$$A, Ashafar en Young Ellens. Komende tijd kunnen fans nog veel meer releases van deze populaire rapper verwachten, waaronder een samenwerking met Mr. Polska.

Ruwe bolster, blanke pit. Zo wordt Jebroer door z’n vrienden en omgeving omschreven, en dat beeld staat wel eens haaks op de controverse die hij heeft rond zijn nummers en optredens. “Want elk weekend ga ik af als een machinegeweer. Ik ken heel veel mensen die letterlijk aftellen tot het weekend is, het moment waarop ze lekker kunnen gaan feesten. De energie en dynamiek die er dan loskomt, wordt in mijn nieuwe single prettig weergegeven”, zegt hij enthousiast.


Machinegeweer’ van Jebroer en Sjaak verscheen op het ROQ ’n Rolla Music-label en is nu op alle platformen digitaal beschikbaar.

Nieuwe single Jebroer en Sjaak Machinegeweer - Logo House Of Entertainment