...

‘Annie’ Chaya Van Mol (12) waagt vrijdag haar kans in The Voice Kids (VTM)

'Annie' Chaya Van Mol (12) waagt vrijdag haar kans in The Voice Kids (VTM) - Aankondiging Annie

Alvorens ze op19 februari in Stadsschouwburg Antwerpen opnieuw in de huid kruipt van het geliefde weesmeisje ‘Annie’ in de gelijknamige musical – de hoofdrol die ze deelt met Josefien Derijcke (Kalmthout) –  waagt de 12-jarige Chaya Van Mol op vrijdag 14 februari eerst nog haar kans in de Blind Auditions van The Voice Kids (VTM). Het publiek dat eerder dit seizoen al ging kijken naar ‘Annie, de Musical’ in Kursaal Oostende en Capitole Gent, kreeg Chaya met haar fantastische vocale capaciteiten alvast recht op de banken, maar of ze met haar versie van ‘Never Really Over’ van Katy Perry ook Laura Tesoro, Gers Pardoel, K3 en/of Sean Dhondt weet te overtuigen om hun stoel(en) te draaien, dat komt u nu vrijdag te weten.

'Annie' Chaya Van Mol (12) waagt vrijdag haar kans in The Voice Kids (VTM) - Chaya The Voice Kids
(Foto: Chaya The Voice Kids VTM)

Voor coach Laura Tesoro, die zelf de rol van ‘Annie’ vertolkte in de musical meer dan 10 jaar geleden en in 2014 tweede werd in The Voice van Vlaanderen, brengt de deelname van Chaya alvast mooie herinneringen met zich mee. “Eerst Annie en dan The Voice: mooi parcours!”, zegt ze met de knipoog.

Aan morele steun alvast geen gebrek voor Chaya, want naast de voltallige cast en crew van ‘Annie, de Musical’ en alle medewerkers van Music Hall, zal er ook in in het Vlaams-Brabantse Halle, waar Chaya  in het eerste jaar Latijn zit in het Heilig Hart&College, ze dansles volgt in Dansschool Ballerino en zangles in het plaatselijke Popacademix, volop gesupporterd worden.

‘Annie, de Musical’ vanaf 18 februari t/m 1 maart 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen.
Tickets & info: www.musichall.be

The Voice Kids op vrijdag 14 februari om 20u40 op VTM.

'Annie' Chaya Van Mol (12) waagt vrijdag haar kans in The Voice Kids (VTM) - Affiche Annie De Musical 2 1