...

Maak je klaar voor de lente en de zomer!

klaar voor de lente en de zomerMaak je klaar voor de lente en de zomer!

Dit jaar hebben we (nog) geen echte winter gehad. Met de lente in aankomst is de verwachting dat de witte winter ook dit jaar niet meer zal komen. Inmiddels worden de dagen alweer langer en de temperaturen hoger. Wat is er nou fijner dan goed verzorgd de lente en de zomer in gaan?

In dit artikel geven we je een aantal tips op het gebied van uiterlijke verzorging.

Start de lente met een nieuwe coupe

Er is niets verfrissender dan een nieuwe coupe. Hoewel het voor velen een flinke en spannende stap is, zit je na het aanmeten van een nieuwe coupe meteen weer lekkerder in je vel. De trends voor 2020, zoals rommelige knotjes, een korte of lange bob en wafeltjeshaar zal je dit jaar vaker tegenkomen. Verschillende haarstijlen uit het verleden, zoals kapsels uit de seventies en de nineties maken een comeback. Waren vorig jaar de grijze en felgekleurde haarkleuren nog in? Dit jaar kun je beter gaan voor een natuurlijke haarkleur of haarverf.

Toch ben je er na het aanmeten van een nieuw kapsel nog niet. Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen. Door gebruik te maken van de juiste haarproducten, kom jij goed voor de dag!

Koop een nieuw outfit

De neon kleuren zijn weer helemaal terug! Dit jaar, zeker in de lente en de zomer, zijn felle kleuren, zoals neon roze en oranje, weer helemaal in. Naar verwachting zullen de opvallende bh-trend, waarbij men een mooie bh draagt in combinatie met een hoge rok, de hotpants en transparante looks een opmars maken.

Ga de stad in en ga op zoek naar een mooie outfit waarin jij je lekker voelt.

Let op de details

Veel mensen denken dat ze er met een nieuw kapsel en een nieuwe outfit al zijn. Toch is het erg belangrijk om ook op de details te letten. Een nieuwe look is niet compleet zonder goed verzorgde nagels. Kies voor een mooie rode kleur nagellak of juist voor verzorgde moderne nagels, zoals een French manicure. Vergeet ook vooral de teennagels aan je voeten niet. Zodra het kwik de 20 graden overschrijdt, verschijnen de eerste open schoenen op straat. Het is geen gezicht om met onverzorgde voeten en teennagels over straten heen slentert. Een nagelstylist of cosmetisch pedicure kan je helpen om je nagels in optimale conditie te brengen.