...

Alle vip-tickets voor De Nacht zijn uitverkocht!

Alle vip-tickets voor ‘De Nacht met André Hazes’ zijn uitverkocht!

Alle vip-tickets voor De Nacht zijn uitverkocht! - Affiche Andre Hazes Turnhout

Vrijdag 26 juni komt André Hazes met zijn liveband naar het Turnhoutse Warandeplein, waar hij de hoofdact is op ‘De Nacht’, een nieuw buitenfestival dat wordt georganiseerd door de vzw De Nacht en Willy Van Geirt. De belangstelling is groot, want op enkele maanden tijd zijn er meer dan 2000 tickets verkocht en wordt de vip-verkoop stopgezet. “Mensen die nog interesse hebben om als vip-gast deze unieke avond bij te wonen, contacteren we als blijkt dat we – na het bouwen van onze festivalsetting – meer vipruimte beschikbaar zouden hebben. Ja, het is ongelofelijk hoe men in Turnhout en de brede regio uitkijkt naar de komst van André. Net als zijn vader heeft die jongen iets bijzonder en staat hij garant voor kwaliteitsvolle concerten. We zijn heel blij dat we hem voor de eerste editie van ‘De Nacht’ konden strikken en we zijn ervan overtuigd dat de belangstelling de komende weken alleen maar zal blijven groeien, want na ‘De Slimste Mens’ is hij in het voorjaar jurylid in ‘The Voice Senior’ en neemt hij deel aan ‘Liefde voor Muziek’.  Ik heb me ook laten vertellen dat hij in dat muziekprogramma één van de smaakmakers zal worden”, zegt Willy Van Geirt enthousiast.

Alle vip-tickets voor De Nacht zijn uitverkocht! - André Hazes Turnhout
(Foto: House Of Entertainment)

In aanloop naar ‘De Nacht met André Hazes’ openden de organisatoren eind vorig jaar een unieke en inmiddels goed bezochte pop-up store en ticketbar in de Gasthuisstraat. “Mensen genieten hier van een streekbiertje, nemen wat Hazes-prullaria mee naar huis of kopen tickets die we meegeven in een vergulde, exclusieve geschenkverpakking. Zoek je een leuk Valentijnsgeschenk, dan zijn tickets voor André misschien wel een leuke cadeautip en ook na de feestdagen koop je in onze pop-up store tickets aan een voordeeltarief. In januari ben je bij ons ook welkom op zondagnamiddag, want dan organiseren we de preselecties voor de openingsact van ‘De Nacht’. De voorbije zondagen hadden we zelfs deelnemers op het podium staan uit Oost- en West-Vlaanderen, om maar te zeggen dat er velen zijn die ervan dromen om voor zo’n mensenmassa én voor André Hazes te mogen optreden. Komend weekend zijn er de laatste voorselecties en we hebben letterlijk nog maar een paar plekjes voor snelle beslissers die willen deelnemen. Zij kunnen zich inschrijven via willyvangeirt@telenet.be, maar dan moeten ze echt rap zijn. Op zondag 2 februari kennen we de winnaar of winnares en we zijn heel benieuwd, want het deelnemersveld is indrukwekkend”, zegt Willy Van Geirt.

Tickets voor ‘De Nacht met André Hazes’ op vrijdag 26 juni op het Turnhoutse Warandeplein, met Party Criminals in het voorprogramma en een dj-set en presentaties van Kurt Frederickx, kan je bestellen op www.denacht.be of in de pop-up ticketbar die je in de Gasthuisstraat vindt.

‘De Nacht van André Hazes’ is een organisatie vzw De Nacht en Willy Van Geirt.