...

Nieuwe single Danny Fabry Moviestar

Nieuwe single ‘Moviestar’ doet Danny Fabry zorgen om gezondheid even vergeten.

Nieuwe single Danny Fabry Moviestar - IMG 3514

Danny Fabry staat bijna 50 jaar op de planken. De geboren Leuvenaar en inwoner van Scherpenheuvel staat nog steeds bekend om zijn ambiancevolle, energieke optredens en immer positieve ingesteldheid, maar sinds kort maakt de sympathieke zanger zich toch serieuze zorgen over zijn gezondheid. Het plotse overlijden van collega en goede vriend Paul Severs hakte er zwaar in bij Danny en toen er onlangs een vlek op zijn longen werd vastgesteld, sloeg de schrik dan ook erg toe. De vlek zou na een eerste onderzoek niet kwaadaardig zijn, maar momenteel moet Danny wel zware medicatie nemen. Binnen enkele weken volgt dan een nieuw onderzoek om de evolutie te bekijken en dan wordt er beslist over de verdere aanpak.

Hoewel Danny van nature een optimist is, heeft dit hem toch al vele uren slaap gekost en loopt hij al enkele weken met een “ongemakkelijk gevoel” rond, geeft hij toe. Gelukkig is er nog de muziek en welke remedie is er beter dan de release van een nieuwe single om even de zorgen te vergeten? Met ‘Moviestar’ serveert Danny Fabry een sfeervolle, Nederlandstalige bewerking van de gelijknamige wereldhit van de Zweedse zanger Harpo uit 1975. Wij wensen Danny er alvast veel succes mee en duimen voor goed nieuws wat zijn gezondheid betreft!

“Ik heb er inderdaad al van wakker gelegen”, aldus Danny Fabry. “Door het overlijden van Paul Severs was ik al bewuster gaan nadenken over hoe ik mijn verdere leven wil invullen, maar toen ik onlangs te horen kreeg dat er een vlek op mijn longen gevonden was, stond de wereld even stil en dacht ik dat het einde nu wel heel snel zou komen. De eerste diagnose was gelukkig ‘niet kwaadaardig’ en aangezien ik van nature optimistisch ben ingesteld, verdwenen de donkerste gedachten uit mijn hoofd, maar ik ben toch zenuwachtig wat betreft de evaluatie binnen enkele weken. Dat is niet meer dan normaal denk ik” 

“Gelukkig is er de muziek en kan ik mijn gedachten verzetten tijdens optredens en nu ook met de release van mijn nieuwe single ‘Moviestar’. Ik was 27 jaar toen ik het voor het eerst op de radio hoorde en tot op de dag van vandaag is het één van mijn favoriete nummers. Ik kan het nog steeds niet laten om mijn longen voluit open te zetten (knipoogt) en mee te zingen wanneer ik het op de radio hoor. Hopelijk doen de mensen dat ook op mijn versie binnenkort”, besluit Danny met zijn eeuwige glimlach om de lippen.

‘Moviestar’, de nieuwe single van Danny Fabry, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Nieuwe single Danny Fabry Moviestar - Logo Buzzard 2