...

Ambiancetoppers Tielens en D’haeze bundelen krachten

Ambiancetoppers Tielens en D’haeze bundelen krachten
voor après-ski knaller ‘Dikke Scheisse’

Polonaisekoning Steve Tielens loste in aanloop naar de release van zijn nieuwe album ‘Parels & Duetten’, dat dit voorjaar uitkomt, reeds sfeervolle duetten met Zuster Vaseline, de Nederlandse José Sep en staat momenteel in de hitlijsten met ‘Jij hoort bij mij’, de pakkende duetsingle waarvoor hij Wendy Van Wanten wist te verleiden. Dringend tijd om wat mannelijk tegengewicht tegenover al dat vrouwelijk geweld te zetten, moet Steve gedacht hebben en dus contacteerde hij collega Filip D’haeze.

Strak plan op papier, want Filip – frontman van partyband Swoop – is net als Steve een notoir ambiancemaker en feestbeest pur sang, dus dat moet wel vonken geven! Is het idee allerminst van de pot gerukt, dan is de titel van hun eerste duetsingle dat alleszins wel, want Vlaanderens nieuwste ambianceduo  Tielens en D’haeze draaide met ‘Dikke Scheisse’ een instant meezinger en après-ski knaller van formaat in elkaar.

‘Dikke Scheisse’, de nieuwe single van Tielens en D’haeze en tevens de ideale ontlasting na een zware werkdag, is HIER beschikbaar voor streaming en download.

Ambiancetoppers Tielens en D'haeze bundelen krachten - Hoes Tielens en dHaeze dikke scheisse

‘Dikke Scheisse’ is net als de duetten ‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline?), ‘Ga jij vanavond met mij mee’ en ‘jij hoort bij mij’, een voorbode op Steve Tielens zijn nieuwe album ‘Parels & Duetten’, een dubbelcd met op CD1 een mix van prachtige solonummers en beklijvende covers, en op CD2 verrassende duetten. (Release album: voorjaar 2020)

Ambiancetoppers Tielens en D'haeze bundelen krachten - Logo deep bridge 1