...

Jennifer Berton nieuwe single ‘Ik hou nog steeds van jou’

Jennifer Berton nieuwe single 'Ik hou nog steeds van jou' - Logo Buzzard 2

Jennifer Berton kruipt zelf in de pen voor pakkende nieuwe single ‘Ik hou nog steeds van jou’

De 27-jarige Jennifer Berton uit Roeselare toonde tijdens het afgelopen seizoen van ‘The Voice’ (VTM) niet alleen veel lef, maar ook haar kunnen aan Vlaanderen. De West-Vlaamse zangeres imponeerde tijdens de blind auditions met ‘I’ve Only Begun To Fight’ en wist met deze gewaagde keuze en vooral haar zangkwaliteiten, zelfs een plekje te bemachtigen in het team van haar grote voorbeeld Natalia. Hoewel Jennifer later in de wedstrijd nipt de duimen moest leggen voor teamgenote Elien, verliet ze met een flinke dosis positieve energie, zelfvertrouwen en motivatie de wedstrijd.

Na de release van haar vorige single ‘Zachtjes in mijn hart’, die opgenomen werd in de legendarische Abbey Road Studios in Londen, pakt Jennifer Berton nu uit met de pakkende ballade ‘Ik hou nog steeds van jou’. Jennifer kroop zelf in de pen en schreef de mooie tekst voor dit nummer, dat geïnspireerd is op ‘Lonely Without You’ van Cynthia Clay. De release van ‘Ik hou nog steeds van jou’ is een nieuwe stap voor Jennifer Berton, die vastberaden blijft timmeren aan haar zangcarrière.

Jennifer Berton nieuwe single 'Ik hou nog steeds van jou' - Hoes Jennifer Berton Ik hou nog steeds van jou

Ik bekijk mijn ‘The Voice’-avontuur als een waardevolle les en extra springplank voor mijn carrière”, zegt Jennifer Berton. “Ik heb me kunnen tonen aan een erg breed publiek én met Natalia mogen werken. Zij is mijn grote voorbeeld, want ze toonde dat je als gewoon meisje in Vlaanderen kan uitgroeien tot een echte ster, zolang je maar in jezelf en je kunnen gelooft. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat de mensen van mijn nieuwe single ‘Ik hou nog steeds van jou’ gaan vinden. Wanneer je de tekst zelf geschreven hebt, voelt het nog eens extra aan alsof je je kindje loslaat in de wijde wereld”, zo besluit Jennifer met de glimlach.

‘Ik hou nog steeds van jou’, de nieuwe single van Jennifer Berton, is HIER beschikbaar op alle grote download- en streamingplatforms.