...

Nieuwe trend op Winterland Hasselt

Nieuwe trend op Winterland Hasselt - Logo Winterland Hasselt 2019

Nieuwe trend op Winterland Hasselt: “Naast de bedrijven komen ook buren en families klinken op het nieuwe jaar!”

Op het Hasselste Dusartplein kan je nog tot zondagavond 18.00 uur terecht voor de 12de editie van Winterland Hasselt en de komende dagen vinden niet alleen bedrijven, maar ook families en buren vlotjes de weg om er te komen klinken op het nieuwe jaar. “Kleine zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven uit de directe omgeving én de ruimere regio, vonden al de weg naar het Grand Café of de Spiegeltent om met een jenever, chocomelk of bubbels te klinken op het nieuwe jaar, maar het is opvallend dat we van buren, families en vriendengroepen de vraag krijgen of ze gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld de Aspen Lounge om samen te toasten. Vele van die gezichten zien we trouwens terug op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink die de stad Hasselt op de 2de zondag van januari opnieuw organiseert”, zegt Winterland Hasselt organisator Maurice Schoenmaeckers.

Nieuwe trend op Winterland Hasselt - Jessi Kerkhofs 1
(Foto: House Of Entertainment)

Jessi Kerkhofs uit de Hasseltse Villersstraat is één van de initiatiefnemers die haar buren uitnodigde: “In juni zijn we hier komen wonen en in de WhatsApp-groep van onze buurt lanceerden we het idee om samen te klinken op het nieuwe jaar en Winterland Hasselt is daarvoor dan de perfecte locatie. Terwijl wij in het Grand Café genieten van een drankje, kunnen de jongeren zich uitleven op de ijspiste. De politie houdt een oogje in het zeil als we weg zijn, want de belangstelling is groot. We kijken er alvast naar uit om er met iedereen te klinken op 2020.”

Winterland Hasselt sluit zondag de deuren, maar de in afwachting is de gratis happening nog dagelijks open van 11.00 uur tot middernacht. Vrijdagmiddag kan je in de Spiegeltent terecht voor de laatste Legobouwmiddag. Tussen 13.00 en 18.00 uur kan je bouwen met Lego uit de Legotheek en wie bouwt steunt de vzw Toverblokjes. Voor snelle beslissers is er vrijdagnamiddag nog plek. Inschrijven kan via www.winterland.be

Nieuwe trend op Winterland Hasselt - Logo House Of Entertainment