...

2 keer lachen met Eindejaarsconferencier Bert Gabriëls

 

2 keer lachen met Eindejaarsconferencier Bert Gabriëls - Bert Gabriëls eindejaarsshow 1Het jaar al lachend uitwuiven, dat kan op vrijdag 27 (laatste tickets) en zaterdag 28 december in de Antwerpse Arenbergschouwburg tijdens de #Eindejaars, het komische jaaroverzicht van stand-up comedian Bert Gabriëls. Bert hoor je vaak op de radio (o.a. ‘De Rechtvaardige Rechters’), ken je misschien nog van het populaire tv-programma ‘Zonde van de zendtijd’ of charmeerde jou als gewaardeerde krantencolumnist. Bert is er klaar voor: “Ik besef nu pas hoe lastig het moet zijn geweest voor eindejaarsconferenciers Michael Van Peel en Geert Hoste, maar ik klaag niet want met de verkiezingen en de soap rond de regeringsvorming, was 2019 een grand-cru nieuwsjaar”, zegt Bert enthousiast.

Naast de politiek wordt er tijdens zijn voorstelling ook nog gelachen met heel wat andere onderwerpen: het klimaat, #Metoo, Kim Clijsters, De Kampioenen, Anderlecht, De Romeo’s of wielrenner Wout Van Aert, allemaal passeren ze de revue en tijdens elke voorstelling heeft Bert ook aandacht voor lokaal nieuws, wat in Antwerpen in overvloed aanwezig is.Op vrijdagavond zijn er opnames voor radio en tv die op oudejaars- (Radio 1) en nieuwjaarsdag worden uitgezonden op een rits regionale zenders.

Bestel snel nog tickets voor de #Eindejaars van Bert Gabriëls op vrijdag 27 en zaterdag 28 december in de Antwerpse Arenberg. Kom je met de fiets, dan word je in januari getrakteerd op een gratis maandabonnement op een digitale krant.

De volledige speellijst van Bert Gabriëls zijn #Eindejaars vind je op www.bertgabriels.be

2 keer lachen met Eindejaarsconferencier Bert Gabriëls - Bert Gabriëls eindejaarsshow 2