...

Hapert aanhangwagens marktleider in de Benelux

Hapert aanhangwagens marktleider in de BeneluxHapert aanhangwagens marktleider in de Benelux

De aanhangwagens van HAPERT behoren al meer dan 5-0 jaar tot absoluut de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Hapert staat bekend om de vele robuuste, duurzame en betrouwbare modellen, zoals de Azure, Cobalt, Indigo en Sapphire aanhangers.

De lange levensduur van de Hapert aanhangwagens komt doordat het frame volledig gelast en zelfdragend is. Ook is bij alle modellen een veiligheidsmarge tot het laadvermogen ingebouwd. Op een Hapert aanhangwagen kan je dan ook altijd vertrouwen. Onze modellen zijn dan ook gemaakt om dagelijks maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.

Robuuste en betrouwbare aanhangwagens

Of je nu puin, auto’s, levensmiddelen, vakantiespullen, zand, machines of bloemen wilt vervoeren; je kan altijd vertrouwen op de professionele aanhangwagens van Hapert. Tussen de modellen van Hapert zit voor iedere lading wel de perfecte transportoplossing. Hapert aanhangwagens zijn gemaakt om je lading veilig te kunnen vervoeren. Niet voor niets is Hapert marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangwagens.

Multifunctioneel inzetbaar

Een groot voordeel van Hapert aanhangwagens is dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. De scharnierende aluminium borden zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor je binnen enkele minuten een vlakke aanhangwagen creëert. Door het U-profiel aan de achterzijde en de t geïntegreerde oprijbalken wordt er binnen no time een oprijwagen gecreëerd waar je snel en veilig je machine of auto meer kunt vervoeren. Ook beschikken de meeste modellen ook nog over een ladingvastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels in de zijwand. Deze beugels zorgen ervoor dat je lading stevig op zijn plaats blijft staan.