...

Top 3 pretparken in België

pretparken in belgieTop 3 pretparken in België

Een dagje naar een pretpark is een plezierig uitstapje voor het gehele gezin, maar kinderen genieten vooral volop. Geniet samen van leuke attracties, gezellige shows en spannende achtbanen. Als volwassenen vol je jezelf in een pretpark weer heel even kind en geniet je natuurlijk volop van alle enthousiaste kinderen. Alle pretparken in Nederland al bezocht? Dan  kan je altijd nog naar een pretpark in België!

Wij hebben hieronder de 3 leukste pretparken in België voor je op een rijtje gezet!

Nummer 1. Plopsaland de Panne

Natuurlijk staat Plopsaland de Panne, het grootste themapark van België, bij ons op nummer 1. Dit pretpark heeft meer dan 50 spectaculaire attracties en diverse shows voor kinderen. Het gehele pretpark is gemaakt in het thema van de tv-helden van Studio 100, een belgisch bedrijf dat bekend staat om populaire tv programma’s zoals Kabouter Plop, Samson & Gert en Piet Piraat. Voor kinderen is het natuurlijk geweldig om hun TV helden in levende lijve te ontmoeten. In Plopsaland de Panne lopen ze dan ook gewoon rond om knuffels uit te delen en om met kinderen op de foto te gaan.

Plopsaland de Panne heeft genoeg te bieden om de hele dag rond te lopen en aan het einde van de dag nog steeds niet uitgekeken te zijn. Overnachten bij Plopsaland de Panne is dan ook een aanrader!

Nummer 2. Plopsa Coo

Op nummer 2 hebben wij het pretpark Plopsa Coo staan. Dit attractiepark is gelegen in het gelijknamige plaatsje Coo in België. Vlakbij de beroemde watervallen van Coo, ook leuk om langs te gaan als je nog tijd over hebt of in de buurt overnacht. Maar verder over het pretpark, dit park is wel een stukje kleiner dan Plopsaland de Panne, maar heeft zeker genoeg attracties te bieden om je er een hele dag te vermaken.

Nummer 3. Plopsa Indoor Hasselt

Net als bovenstaande pretparken is onze nummer 3 ook onderdeel van Studio 100. Plopsa Indoor Hasselt is het ideale pretpark bij slecht weer. Het themapark is namelijk overdekt waardoor je ook op een regenachtige dag een pretpark kunt bezoeken. Naast het overdekte themapark heeft Plopsa Indoor ook een avontuurlijke speeltuin, waar kinderen buiten kunnen spelen.

Tip: Tickets voor bovenstaande pretparken kopen? Op Ticketveiling vind je de beste aanbiedingen en via Bespaardeals profiteer je ook nog eens op korting op je bestelling bij Ticketveiling!