...

Bonzai All Stars komen op 21 maart naar I love the 90’s

Bonzai All Stars komen op 21 maart naar I love the 90's - Logo I Love The 90s 2020

Bonzai All Stars komen op 21 maart naar ‘I love the 90’s’

Op zaterdag 21 maart kan je in de Hasseltse Ethias Arena terecht op de ‘red edition’ van ‘I love the 90’s – The party’ en op het grootste indoor 90’s festival van Europa wordt er straks weer collectief gejumped op de stomende beats van retroformatie Bonzai All Stars. ‘Tsa, tsa, tsa, Bonzai’ volstaat om het iconische dj-duo Christiaan ‘Fly’ Pieters en Marnik Braeckevelt aan te kondigen. De basis voor het succes van hun tijdloze Bonzai-klassiekers en retro-tunes legden ze in de 90’s.

Bonzai All Stars komen op 21 maart naar I love the 90's - Bonzai 1
(Foto: House Of Entertainment)

Maar dankzij de Shazamende YouTube-generatie blijft het duo zijn fanbasis vernieuwen en verjongen, en daardoor hebben ze op de grote zomerfestivals (Tomorrowland, Laundry Day) hun eigen stage. Gelukkig is het dak van de Ethias Arena hoog genoeg zodat er op 21 maart weer stevig gejumped kan worden op de stomende beats van o.a. ‘Thunderball’, ‘Dream You Dream’ en andere pareltjes die Bonzai All Stars vakkundig hebben verwerkt in hun stomende set.

Tickets voor ‘I love the 90’s – The Party’, met optredens van Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor, Bonzai All Stars en DJ Ward bestel je op www.ilovethe90s.be 

Binnenkort maakt organisator House OF Entertainment nog meer namen bekend.

Bonzai All Stars komen op 21 maart naar I love the 90's - Logo House Of Entertainment