...

Foute informatie over het Proefproject BOEKENT in Haaltert

Foute informatie over het Proefproject BOEKENT aan de burgers van Haaltert

Foto sofie coppens - Proefproject BOEKENT in Haaltert

Het gemeentebestuur van verstuurde foute informatie aan de betrokken burgers betreft het Proefproject BOEKENT zeggen de leden van de Centrumlijst.

“Na het massale protest vorige gemeenteraad betreffende het “Proefproject BOEKENT”, zijn de Burgemeester en Schepenen in Haaltert eindelijk wakker geworden!
En wonder boven wonder, ze hebben begrepen dat de bevolking niet akkoord is!!

Op zich een goede zaak, MAAR : Gisteren mochten de betrokken inwoners uit Haaltert een brief van het gemeentebestuur ontvangen. Alleen jammer dat deze brief niets dan leugens bevat!!!

De voltallige oppositie is TEGEN het proefproject, en dat zal altijd zo blijven, wij ijveren voor herstel naar oorspronkelijke staat. Het zogenaamde akkoord dat werd bereikt is helemaal GEEN akkoord maar een eenzijdige verklaring van de meerderheid. Zelfs het zogenaamde verslag van de vergadering is gebaseerd op leugens.

Je moet maar durven!
Eerst proefprojecten opstarten die niet gedragen worden door de bevolking, en van zodra het te warm wordt, dan maar de oppositie mee in het bad proberen te sleuren, terwijl wij steeds zijn blijven volhouden dat we herstel willen in oorspronkelijke staat…

En laat ons voor alle duidelijkheid er even aan toevoegen, dit hoeft niet ten koste van de voetpaden te zijn, integendeel !

Daarom hebben we samen met de voltallige oppositie een extra gemeenteraad laten bijeenroepen om dit probleem te bespreken! Dit kan echt niet!!

Vandaar onze vorige oproep nog even herhalen: Kunnen we dit aub bekijken los van poltitiek???
Help nu toch gewoon die inwoners in de betrokken straten, en geef toe dat dit project niet ok is! Het zou de meerderheid net sieren om nu de evaluatie te houden,
En recht te zetten wat fout ging!

Zo kunnen jullie ook tonen dat jullie het beste met de bevolking voor hebben! En dat is ten slotte toch waar het om draait????”

Bron: Centrumlijst Haaltert