...

Rico Zoroh band blaast 40 kaarsjes uit

Rico Zoroh band blaast 40 kaarsjes uit - Rico Zoroh Band
(Foto: Rico Zoroh Band)

Eric De Vos is pianist, componist, arrangeur en bandleader en een bezige bij die met verschillende projecten door het Vlaamse land toert; Programma’s met Connie Neefs, Micha Marah en Hans Peter Janssens, Ritz En Route (Franse Chanson), vervanger pianist in verschillende Bigbands en The Rico Zoroh Band & Nicole. Sinds 1979 heeft Eric De Vos zijn RZB uitgebouwd tot de huidige bezetting. Het was destijds Jacques Raymond die deze band koos als begeleidingsgroep en hen naar alle grote zalen van Vlaanderen meenam.

Tal van artiesten hebben later op deze band beroep gedaan in België, Nederland en Noord Frankrijk zoals: Steve Ryckier als Elvis-imitatior in het Witte Paard te Blankenberge en alle casino’s aan de Belgische kust, Frank Valentino met zijn viering in het Colisée te Blankenberge, Sergio, Patrick Onzia, Barbara Dex, Boogie Boy, Jean Bosco, Jo Lemaire, …Op 12 januari was de start van hun feestjaar met als gast Yannick Bovy in een overvolle USA Jazzclub Anwerp. In verschillende culturele centra waren ze te gast.

Rico Zoroh band blaast 40 kaarsjes uit - IMG 6733

Als afsluiter van hun feestjaar worden alle liefhebbers op het appel geroepen voor een viering/dansparty op zondag 22 december om 14u in het Cultuurcentrum te Brasschaat. De Rico Zoroh Band is en blijft tenslotte een ‘dansorkest’, ‘balorkest’ maar dan stevig uitgebouwd met 7 muzikanten en zangeres.

Rico Zoroh band blaast 40 kaarsjes uit - Connie Neefs en Micha Marah
(Foto: Rico Zoroh Band)

Zelf opteren ze om op 22 december hun gasten te verwennen met optredens van Hannelore, Connie Neefs, Micha Marah én De Grungblavers.Dat dit een geweldig programma zal worden hoeft geen betoog en dat het snel zal uitverkocht geraken staat vast.

Rico Zoroh band blaast 40 kaarsjes uit - Hannelore
(Foto: Rico Zoroh Band)

Kaarten in VVK = 25,-Eur, te bestellen op eric@rzb.be .

Dus: Zondag 22 december 2019 om 14u @ C.C. De Ruiterhal, Azalealaan 6, te Brasschaat.

Info: www.rzb.beRico Zoroh band blaast 40 kaarsjes uit - Affiche 40 jaar Rico Zoroh Band