...

Belle Perez en House Of Entertainment starten een unieke samenwerking.

Belle Perez en House Of Entertainment starten een unieke samenwerking. - Belle Perez 2
(Foto: House Of Entertainment)

Deze maand start de unieke samenwerking van Belle Perez met het team van House Of Entertainment, dat haar zal begeleiden en ondersteunen. 

Belle Perez vervoegt de groeiende House Of Entertainment-familie en laat zich vanaf deze maand door hen begeleiden. “Vandaag draait het niet alleen meer rond muziek, maar praten we over ‘een totaalbeleving’. “Meer dan ooit draait het om het collectief en kan je als artiest alleen maar groeien als je omringd wordt door een gepassioneerd gedreven team van experten die samen met jou  de ambitie hebben om nieuwe wegen te bewandelen. Bij House Of Entertainment vind ik mensen terug waar ik in het verleden al succesvol mee samenwerkte, dus gecombineerd is dit een match made in heaven”, zegt Belle Perez enthousiast

Kris Bloemen: “Na 20 jaar staat Belle Perez met meer energie en zelfvertrouwen dan ooit op de planken. Als pure livezangeres blaast ze tijdens haar optredens nog steeds iedereen uit zijn of haar sokken en meer dan ooit is de balans van de gelukkig getrouwde mama in evenwicht. Naast de ondersteuning van het ‘Fiesta Perez’-verhaal muzikaal en in de theaters, schrijven we met Belle aan de toekomst en werken we aan nieuwe, verrassende verhalen.

House Of Entertainment-CEO Pieter Ramboer:Belle Perez is een mooie aanvulling en een positieve figuur die perfect past in ons teamplaatje. Haar talenten en veelzijdigheid combineert ze met 20 jaar ervaring, waardoor ze een vaste waarde is geworden in de showbizz. Ook al won ze 5 keer op rij Zomerhit en scoorde ze recent nog met het album ‘Fiesta Perez’, ze blijft zichzelf uitdagen en die nieuwe dingen gaan we samen met haar trachten te realiseren.

Belle Perez en House Of Entertainment starten een unieke samenwerking. - Logo House Of Entertainment