...

Elvis (Steve Ryckier) komt naar Londerzeel op 16 mei 2020

Elvis (Steve Ryckier) komt naar Londerzeel op 16 mei 2020 - IMG 6659

Elvis (Steve Ryckier) komt met de show Elvis in Symphony 85 naar Londerzeel en dat op 16 mei 2020 In de JDK Hal. Moeten wij deze man en zijn prachtige Elvis shows nog voorstellen? Steve Ryckier is geboren in Brugge, voor zijn familie en vrienden was het duidelijk dat hij een bepaald talent had: mensen vermaken. Hij kon zijn kinderwens om een ​​showman te worden niet verbergen. Van zijn kinderschoenen af was Steve Ryckier een echte performer en een geboren humorist. Met dit natuurtalent was de weg naar de kunstacademie gemakkelijk gevonden.

Elvis (Steve Ryckier) komt naar Londerzeel op 16 mei 2020 - IMG 6761

Jarenlang speelde hij in verschillende projecten met humor en imitatie van beroemde sterren. Verleden jaar in juli en augustus stond hij nog in de zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge en in september met zijn eigen show ‘Viva Las Vegas 50 Years’. Elvis in Symphony 85 dat zal plaats vinden in Londerzeel is een uniek concept om de legendarische Elvis-concerten opnieuw te beleven. Een gigantische cast van ongeveer 30 muzikanten en de geweldige zanger “Steve Ryckier”. Elvis in Symphony 85 is een mix van Elvis gedurende de 3 decennia. 50’s Rock and Roll-show, ’68 Comeback Special en de Las Vegas-concerten uit de jaren 70.

Elvis (Steve Ryckier) komt naar Londerzeel op 16 mei 2020 - IMG 6733

Er wordt een trilogie van liedjes en verschillende sferen gecreëerd om de unieke look en feel van de muziek te hebben.  Als we Elvis in Symphony 85 zeggen, dan is het zeker is extravagant! Een uniek geluid, licht en een speciaal ontworpen podium voor deze geweldige show is echt een must see! Ter ere van Elvis is dit een concert samengesteld met veel respect en dat zal het publiek dan ook weten te waarderen. Elvis in Symphony 85 maakt het verschil Met trots kunnen we zeggen dat dit een productie is gemaakt door mensen die echt van Elvis houden en ‘hem’ en zijn geweldige muziek weer tot leven brengen.

Elvis (Steve Ryckier) komt naar Londerzeel op 16 mei 2020 - IMG 2952

De band is nu extra aangevuld door het ‘Graceland Orchestra’ en de ‘Elverettes’ (ballet en achtergrondzangers). Steve’s voorkeur voor liedjes kan elk concert veranderen, dus de muzikanten moeten er staan en zeer gefocust zijn! Om zijn fans van West-Vlaanderen niet teleur te stellen wordt er een bus voorzien vanuit Blankenberge en Brugge voor het optreden in Londerzeel. 

Nog enkele practica:

kaarten voor de show kan u bestellen op volgend e-post adres: edwinvleminckx1709@gmail.com

reservatie autobus: info@steveryckier.com

Elvis (Steve Ryckier) komt naar Londerzeel op 16 mei 2020 - Affiche Elvis in symphony 85