...

Turnhoutse ticketbar en pop-up store rond De Nacht met André Hazes opent feestelijk

“Een selfie met een uitvergrote Hazes, een ‘Troef’ proeven of tickets kopen met een speciale Hazes-geschenkverpakking, je kan het hier allemaal!”

Vanaf zaterdag kan je in de Turnhoutse Gasthuisstraat terecht in de pop-up store van ‘De Nacht’. Op vrijdag 26 juni 2020 vindt op het Warandeplein in Turnhout de eerste editie plaats van ‘De Nacht’, met blikvanger André Hazes (‘Leef’) die met zijn liveband een optreden geeft in openlucht, uniek in de regio. PartyCriminals en DJ Kurt Frederickx vervolledigen de affiche.

Organisatoren vzw De Nacht en Willy Van Geirt zorgen met een pop-up store rond ‘De Nacht’ en André Hazes voor een primeur, want het is de eerste keer dat er in ons land concerttickets worden verkocht in een belevingsstore. “Het heeft ons veel moeite gekost, maar dankzij de steun van velen hebben we de voormalige CoolCat omgebouwd tot een walhalla voor wie houdt van gezelligheid. We spelen in op laagdrempeligheid en geven iedereen de kans om fysieke tickets te kopen voor ‘De Nacht’. Hier betaal je geen reservatiekosten en met de feestdagen in zicht, geven wij onze kaarten mee in een exclusieve, gouden feestverpakking, zolang de voorraad strekt. Je kan jouw kerstcadeautjes uitbreiden, want in onze pop-up store vind je ook een jasje, sweater, sjaaltje, petjes en boxershorts van André Hazes. Het ideale geschenk voor jezelf of iemand anders”, zegt Willy Van Geirt enthousiast.

Turnhoutse ticketbar en pop-up store rond De Nacht met André Hazes opent feestelijk - Etalage De Nacht
(Foto: House Of Entertainment)

Naast het organiseren van het festival, promoten Willy en ‘De Nacht’ met deze unieke pop-up store en ticketbar ook de Turnhoutse en regionale handelaars. Onze hoofdsponsoren Heylen Vastgoed, Jaguar en Land Rover Garage Peeters ondersteunen dit initiatief. De autogarage is met een uniek toonzaalmodel aanwezig in het stadscentrum. Voor de wijnen en cava werken we in onze pop-up en tijdens het festival samen met Nik Tuytelaers van BCB Turnhout en dankzij Gust Heremans van brouwerij Het Nest kunnen we ‘Troef’ schenken, een artisanale pils die letterlijk en figuurlijk een troef in je handen en mond is.”

Troef 
Bij Het Nest brouwen we speciaalbieren, maar omdat we niet tevreden zijn met de pils die momenteel op de markt is, zijn we de uitdaging aangegaan en hebben we een pils ontwikkeld die meteen ook een heerlijke dorstlesser is. We hebben het goede van de Duitse stijl met het beste van de Belgische gecombineerd en samengebracht. ‘Troef’ is zacht bitter met een neus van fijne hopsoorten. We hebben ook ons eigen nationaal speelkaartenmuseum en Turnhout Carta Mundi, wereldleider in de productie van speelkaarten, dus logisch dat wij als Turnhoutse brouwerij al onze bieren naar speelkaarten of -termen vernoemen”, zegt brouwer Gust.

Turnhoutse ticketbar en pop-up store rond De Nacht met André Hazes opent feestelijk - Affiche Turnhout Winkelcentrum Gasthuisstraat 2020

Vrijdagavond opende de Turnhoutse zanger Andy Sampermans met Hazes-liedjes de pop-up store feestelijk, samen met schepen Luc Op de Beeck: “Wat een fantastisch origineel, creatief en positief initiatief dat uitstraling geeft aan onze mooie stad. De mensen moeten hier zeker eens langslopen, want het is de moeite.

Het grote publiek kan er terecht voor tickets, merchandising én een drankje, op zaterdagen, koopzondagen, woens- en vrijdagen van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Meer info over het evenement en de pop-up store van ‘De Nacht’, vind je op www.denacht.be

Turnhoutse ticketbar en pop-up store rond De Nacht met André Hazes opent feestelijk - Logo House Of Entertainment