...

De Nacht opent op 29 november een pop-up en belevingsstore in Turnhoutse Gasthuisstraat

‘De Nacht’ opent op 29 november een pop-up en belevingsstore in Turnhoutse Gasthuisstraat

De Nacht opent op 29 november een pop-up en belevingsstore in Turnhoutse Gasthuisstraat - Etalage De Nacht
(Foto: House Of Entertainment)

Als je de voorbije dagen rondliep in de Turnhoutse Gasthuisstraat, dan werden jouw ogen ongetwijfeld afgeleid door André Hazes, die met 3 uitvergrotingen in posterformaat de aandacht trekt. Op vrijdag 26 juni 2020 is André Hazes met zijn liveband de hoofdgast op ‘De Nacht’, een nieuw muziekfestival dat volgend jaar door vzw De Nacht en Willy Van Geirt voor het eerst wordt georganiseerd op het Warandeplein. Naar aanleiding van het festival openen de organisatoren op vrijdag 29 november 2019 een pop-up store en ticketbar.

Een primeur, want het is de eerste keer dat je concertkaartjes kan kopen in een belevingsstore. Eind november openen we in de Gasthuisstraat, in het leegstaande pand van de CoolCat. Met de eigenaars zijn we overeengekomen dat we open blijven zolang het pand niet verhuurd is. Uiterlijk eind april sluiten we de deuren. Bij ons kan je elke woensdag, vrijdag en zaterdag terecht voor tickets voor ‘De Nacht’, maar die koop je dan in de sfeer van André Hazes. Bij ons speelt zijn muziek, hangen er leuke foto’s en misschien kunnen we ook beperkte merchandising aanbieden van André.

We zijn daarover nog in gesprek met zijn management. In onze ticketbar ontdek je ook de nieuwste Jaguar en Land Rover-modellen van de Herentalse garage Peeters én de recentste koop- en huuraanbiedingen van Heylen Vastgoed. Beide bedrijven zijn hoofdsponsoren van ‘De Nacht’ en zijn op deze manier innovatief en verrassend aanwezig in het Turnhoutse straatbeeld. Met onze ticketbar zorgen we voor een positieve invulling van dit leegstaande pand én zorgen we voor laagdrempeligheid, want iedereen krijgt nu de kans om fysieke tickets te bestellen voor ‘De Nacht’. Met de feestdagen in zicht een originele cadeautip en wie ze bij ons koopt, krijgt er nog een extraatje bij”, zegt Willy Van Geirt.

De pop-up store, ticketbar van ‘De Nacht’ opent op vrijdag 29 november. Het grote publiek kan er vanaf zaterdag 30 november terecht op vrijdag, zaterdag, én woensdag tussen 10.00 en 18.00 uur en tijdens de koopzondagen. Kan je zo lang niet wachten, dan kan je op de vernieuwde website www.denacht.be terecht voor tickets.

De Nacht opent op 29 november een pop-up en belevingsstore in Turnhoutse Gasthuisstraat - Andre hazes 1

‘De Nacht’ van André Hazes, met ook de Partycriminals en DJ Kurt Frederickx vindt plaats op vrijdag 26 juni 2020 op het Turnhoutse Warandeplein en is een organisatie van VZW De Nacht en Willy Van Geirt.