...

Last minute wijziging line-up Night Of The Proms

Last minute wijziging line-up Night Of The Proms - IMG 2897

LAST-MINUTE WIJZIGING LINE-UP NIGHT OF THE PROMS
Tony Henry vervangt Natalie Choquette

De Frans-Canadese sopraan Natalie Choquette, die in 1999 furore maakte op Night the Proms, heeft afgelopen weekend haar enkel gebroken. Ondertussen is ze geopereerd maar mag ze op doktersvoorschrift deze week jammer genoeg niet op het vliegtuig stappen. Haar zeventien shows, die volgende week starten, in Luxemburg en Duitsland van Night of the Proms kunnen gewoon doorgaan.

Over Tony Henry

Toen Tony Henry 17 was, werd hij toegelaten tot de Central School of Ballet en leerde hij ondertussen ook opera in Londen. Zijn omgeving vond zijn stem zo geweldig dat hij besloot verder te gaan met opera. Hij ontwikkelde doorheen de jaren een geheel eigen stijl waardoor hij wordt vergeleken als een combinatie van Pavarotti en Puff Daddy.

In 2006 stond Henry ook al op het Night of the Proms-podium. Hij zal Choquette op de shows in Antwerpen en Rotterdam dit weekend vervangen.

Night of the Proms (35ste editie) – Sportpaleis Antwerpen, vrijdag 22 november (laatste tickets!) en zaterdag 23 november (uitverkocht!) met oa. Ronan Keating, 10cc, Bart Peeters, John Miles en Tony Henry. Tickets: 29, 34, 48 en 61 euro via www.notp.com en www.sportpaleis.be.