...

Info-avond ‘reizen naar Thailand

Op woensdag 11 december om 19u30 organiseren Néry Crokaert en Erwin Ghekiere in Kasteel La Motte een info avond over reizen naar Thailand. Dit is een top bestemming in Azië. Jaarlijks trekken meer dan 150.000 Belgische toeristen naar deze idyllische plek. 70% van de mensen die Thailand bezoeken gaan er ooit terug heen. Dit hoge percentage toont aan dat Thailand gewoon heel veel te bieden heeft.  Natuur, cultuur, avontuur, ontspanning, voor ieder wat wils!

Info-avond 'reizen naar Thailand - Thailand 1
(Foto: Chili&Pepper )

Néry en Erwin runnen nu al 4 jaar hun eigen reis- en eventkantoor Chili & Pepper in Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 327. Zij organiseerden al verschillende info avonden en nu is Thailand aan de beurt. De bedoeling van zo een avond is de reisliefhebbers onder u zoveel mogelijk info bezorgen over de reisbestemming. Wat heeft het land te bieden, wat kan u verwachten als u Thailand bezoekt, waarom zou dit voor u misschien uw volgende reisbestemming kunnen zijn, wat zijn de verborgen schatten, …

Info-avond 'reizen naar Thailand - Thailand 2
(Foto:Chili&Pepper)

Vriendelijke mensen, prachtige tempels, adembenemende Buddha beelden, een ongerepte natuur, lekkere steetfood, ontelbare exotische eilanden en prachtige zonsondergangen. Kortom een bestemming om letterlijk bij weg te dromen. Deze info avond is geschikt voor iedereen die Thailand een warm hart toe draagt, er aan denkt om het land te bezoeken maar ook voor iedereen die al één of meerdere keren Thailand heeft bezocht omdat we ook minder toeristische plaatsen aan bod laten komen. Beleving en authenticiteit vormen de rode draad doorheen de avond.

Info-avond 'reizen naar Thailand - Thailand 3
(Foto:Chili&Pepper)

Inschrijven voor deze gratis en vrijblijvende info avond, georganiseerd door Travel Experts Nery en Erwin is verplicht want de plaatsen zijn beperkt. Na de presentatie kan u er terecht met al uw vragen en wordt u getrakteerd op een drankje en een hapje.

Info-avond 'reizen naar Thailand - Thailand 4
(Foto:Chili&Pepper)

Wanneer: woensdag 11 december 2019 om 19u30

Waar: Kasteel La Motte, Lumbeekstraat 20 – Sint-Ulriks-Kapelle

Inschrijven: erwin.g@travel-experts.be of via 0495/55 73 64 (vermeld het aantal personen)

Website: www​.chili-and-pepper.be