...

Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuur

Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuur - Logo deep bridge 1
Na het megasucces en de uitverkochte voorstellingen van ‘Sam redt het Circus’, keert Brandweerman Sam™ terug naar het theater met een gloednieuwe voorstelling: ‘Brandweerman Sam Live! Het Grote Kampeeravontuur’. De tournee langs alle Vlaamse culturele centra start op 16 november 2019. Cultuurcentrum Zwanenberg in Heist-op-den-Berg bijt de spits af en aansluitend blust Sam brandjes in de Gentse Capitole, de Antwerpse Stadsschouwburg en het Hasseltse Ethias Theater. In de nieuwe show wordt de cast versterkt met het gezelschap van de Vlaamse acteur Hannes Vandersteene en actrice Phaedra Segers. Tickets voor ‘Brandweerman Sam! Het Grote Kampeeravontuur’ zijn verkrijgbaar via www.deepbridge.be, maar wees snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuur - Sam de brandweerman
(Foto: Deep Bridge)

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar wanneer de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in de bergen, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Het antwoord kom je te weten in de gloednieuwe theatershow ‘Brandweerman Sam Live! Het Grote Kamperavontuur’, waar de wereldberoemde brandweerman opnieuw het gezelschap krijgt van Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert. Zij zorgen wederom voor een vlammende voorstelling, boordevol zang, dans en gewaagde reddingen.

Hannes en Phaedra

Na het gigantische succes van de tournee ‘Sam redt het Cirkus’, integreert Brandweerman Sam ™ in de nieuwe theatervoorstelling de Vlaamse musicalacteurs Hannes Vandersteene en Phaedra Segers.

Hannes studeerde af aan het Koninklijke Conservatorium Brussel in de opleiding ‘Musical’. Daarna speelde hij in o.a. ’14-18’, ‘Rent’, ‘Beauty And The Beast’, ‘Er Was Eens…, Het Sprookjesconcert’ en ‘Kiss Of The Spiderwoman’. Op televisie vertolkte hij de rol van Kobe in de KetnetserieGoGoGo‘ en speelde hij nog verschillende gastrollen. Momenteel schittert hij in de familiemusicalAssepoester’. Hij regiseerde ook musicals, zoals ‘Jan Zonder Vrees’, ‘Niemandsland’, ‘Het Ei Van Oom Trotter’ en de openluchtmusical ‘Trudo & Amélia’. “Als docent ben ik betrokken bij het Jeugdtheaer Ondersteboven in Sint-Niklaas en daarnaast geef ik regelmatig workshops en musicalstages. Dat doe ik ook bij de Muziekacademie van Beveren. Meespelen met Brandweerman Sam ™ is een mooie kans die we krijgen en met beide handen grijpen. Kinderen zijn samen met hun ouders en grootouders een dankbaar publiek om voor te werken. Ik kijk er echt naar uit!”

Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuur - Hannes Vandersteene Sam de brandweerman
(Foto: Deep Bridge)

Phaedra Segers volgde vooropleidingen musical aan de kunsthumaniora van Antwerpen en Brussel en de vooropleiding muziektheater aan het Rotterdamse Codarts. Tenslotte haalde ze haar bachelor Musical aan het conservatorium van Brussel. Als stage stond ze in de producties ‘The Elephant Man’ van Loge 10 en ‘Rapunzel’ van Music Hall. Sinds 2015 werkt ze ook als zangeres bij Scala & The Kolacny Brothers. Ze zette haar eerste professionele stappen in de musical in ‘Albert I’ (2016) van Historalia, als lid van het ensemble en understudy van Christine. Als Coco schitterde ze vorig jaar in de Deep Bridge-productie ‘Doornroosje’. Datzelfde jaar maakte ze deel uit van het ensemble van ‘Blood Brothers’ en speelde ze de vinnige Marie. Afgelopen september was de musicaldocente, actrice, zangeres en danseres ook te bewonderen in de feel good musical ‘Charlie Brown’ als Sally Brown. “Ik heb op mijn pad al heel wat leuke dingen mogen doen, maar meespelen in ‘Brandweerman Sam Live! Het Grote Kampeeravontuur’ is een geweldige uitdaging. Het zijn brede, feel good familievoorstellingen, want niet alleen de allerkleinsten gaan op in het verhaal, ik merk dat hun ouder gezelschap dat evenzeer doet. Het succes van Brandweerman Sam ™ komt door zijn populariteit, maar ook omdat de theatervoorstellingen top zijn. De vorige keer was alles nagenoeg uitverkocht en was iedereen laaiend enthousiast. Dat belooft voor de nieuwe theatertournee”, zegt de actrice met zichtbare pretoogjes.

Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuur - Phaedra Segers Sam de brandweerman
(Foto: Deep Bridge)

Kom verkleed
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Tickets voor de nieuwe voorstellingen van ‘Brandweerman Sam Live! Het Grote Kampeeravontuur’, met Hannes Vandersteene en Phaedra Segers, kan je nu bestellen op www.deepbridge.be